M-Tec NV

Contactgegevens M-Tec NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M-Tec NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

M-Tec NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Zandvoortstraat 1,2800, België

Telefoon (phone): 015 20 95 75; 015 63 21 00 015 20 95 75; 015 63 21 00

Fax (fax): 015 63 21 11 015 63 21 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M-Tec NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M-Tec NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M-Tec NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M-Tec NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M-Tec NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M-Tec NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M-Tec NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M-Tec NV
Products information M-Tec NV

BTW identificatienummer (tax): BE07818115234
Ondernemingsnummer: 2149993896
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in M-Tec NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M-Tec NV
(Get full report from official database of BE for M-Tec NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor M-Tec NV
Addition kinds of activities for M-Tec NV

12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
20510208. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: except frozen
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
38260112. spectrofluorometers | Spectrofluorometers
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound

Werken bij M-Tec NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M-Tec NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M-Tec NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M-Tec NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

Zoek naar antwoorden van M-Tec NV in sociale netwerken
Look for responds of M-Tec NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor M-Tec NV. Laat een reactie achter voor M-Tec NV. M-Tec NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M-Tec NV. Leave a respond for M-Tec NV. M-Tec NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M-Tec NV op de google maps. Adres en contacten M-Tec NV
Location of M-Tec NV on the google maps. Address and contacts of M-Tec NV

Andere gerelateerde bedrijven als come M-Tec NV M-Tec NV: Drago Constructions SA | ESPACE CONCEPT - LAMBERT G | Vandecappelle NV | LE RYCKE GLENN | TRAVELCONSULTING BVBA

Other related companies as M-Tec NV: Drago Constructions SA | ESPACE CONCEPT - LAMBERT G | Vandecappelle NV | LE RYCKE GLENN | TRAVELCONSULTING BVBA

M-Tec NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is M-Tec NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07818115234. Het bedrijf M-Tec NV bevindt zich op het adres: Zandvoortstraat 1,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in M-Tec NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M-Tec NV is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M-Tec NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M-Tec NV, openstaande posities, locatie van M-Tec NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M-Tec NV is a company, that was registered 2016 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is M-Tec NV, company assigned to the tax number BE07818115234. The company M-Tec NV is located at the address: Zandvoortstraat 1,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in M-Tec NV were not found.
The main activity of M-Tec NV is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M-Tec NV is not available. You also can look at reviews of M-Tec NV, open positions, location of M-Tec NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M-Tec NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M-Tec NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M-Tec NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M-Tec NV, employees, financial statistics.