STEEL ELEC

Contactgegevens STEEL ELEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEEL ELEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEEL ELEC

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Avenue du Hoyoux 5A,4500, België

Telefoon (phone): 085 21 10 55; 085 21 37 55 085 21 10 55; 085 21 37 55

Fax (fax): 085 21 37 55 085 21 37 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEEL ELEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEEL ELEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEEL ELEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEEL ELEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEEL ELEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEEL ELEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEEL ELEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEEL ELEC
Products information STEEL ELEC

BTW identificatienummer (tax): BE06540954589
Ondernemingsnummer: 7172393798
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in STEEL ELEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEEL ELEC
(Get full report from official database of BE for STEEL ELEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEEL ELEC
Addition kinds of activities for STEEL ELEC

354699. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
17990606. Keuken- en badkamerhervorming | Kitchen and bathroom remodeling
20139908. Lamsstoofpot, Uit gekocht vlees | Lamb stew, from purchased meat
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
36210200. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts

Werken bij STEEL ELEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEEL ELEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEEL ELEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEEL ELEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van STEEL ELEC in sociale netwerken
Look for responds of STEEL ELEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEEL ELEC. Laat een reactie achter voor STEEL ELEC. STEEL ELEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEEL ELEC. Leave a respond for STEEL ELEC. STEEL ELEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEEL ELEC op de google maps. Adres en contacten STEEL ELEC
Location of STEEL ELEC on the google maps. Address and contacts of STEEL ELEC

Andere gerelateerde bedrijven als come STEEL ELEC STEEL ELEC: Sonim SA | Prodecis SPRL | MCB S.A. | Mr Jacques J G Denecker | QUATANNENS NV

Other related companies as STEEL ELEC: Sonim SA | Prodecis SPRL | MCB S.A. | Mr Jacques J G Denecker | QUATANNENS NV

STEEL ELEC is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is STEEL ELEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540954589. Het bedrijf STEEL ELEC bevindt zich op het adres: Avenue du Hoyoux 5A,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 161,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in STEEL ELEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEEL ELEC is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEEL ELEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEEL ELEC, openstaande posities, locatie van STEEL ELEC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STEEL ELEC is a company, that was registered 2002 in Huy region, Belgium. Full name of company is STEEL ELEC, company assigned to the tax number BE06540954589. The company STEEL ELEC is located at the address: Avenue du Hoyoux 5A,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 161,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in STEEL ELEC were not found.
The main activity of STEEL ELEC is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEEL ELEC is not available. You also can look at reviews of STEEL ELEC, open positions, location of STEEL ELEC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEEL ELEC, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEEL ELEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEEL ELEC, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEEL ELEC, employees, financial statistics.