Paques J-M SA

Contactgegevens Paques J-M SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paques J-M SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paques J-M SA

Regio (region): Herstal, België

Adres (address): En Hayeneux 41,4040, België

Telefoon (phone): 04 264 28 64 04 264 28 64

Fax (fax): 04 248 36 62 04 248 36 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paques J-M SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paques J-M SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paques J-M SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paques J-M SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paques J-M SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paques J-M SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paques J-M SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paques J-M SA
Products information Paques J-M SA

BTW identificatienummer (tax): BE06933990478
Ondernemingsnummer: 3908081054
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Paques J-M SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paques J-M SA
(Get full report from official database of BE for Paques J-M SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paques J-M SA
Addition kinds of activities for Paques J-M SA

273100. Boekuitgeverij | Book publishing
281600. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
20649903. Candy bars, inclusief chocolade overdekte bars | Candy bars, including chocolate covered bars
35449900. Speciale sterven, gereedschap, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
37320102. Woonboten, bouw en reparatie | Houseboats, building and repairing
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij Paques J-M SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paques J-M SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paques J-M SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paques J-M SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Paques J-M SA in sociale netwerken
Look for responds of Paques J-M SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paques J-M SA. Laat een reactie achter voor Paques J-M SA. Paques J-M SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paques J-M SA. Leave a respond for Paques J-M SA. Paques J-M SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paques J-M SA op de google maps. Adres en contacten Paques J-M SA
Location of Paques J-M SA on the google maps. Address and contacts of Paques J-M SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Paques J-M SA Paques J-M SA: CLIMACOOL SPRL | Blue Lines Coaches BVBA | ELEKTRO PELZER | Copy Rush | Suikerklomp (De)

Other related companies as Paques J-M SA: CLIMACOOL SPRL | Blue Lines Coaches BVBA | ELEKTRO PELZER | Copy Rush | Suikerklomp (De)

Paques J-M SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Herstal, België. De volledige naam van het bedrijf is Paques J-M SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06933990478. Het bedrijf Paques J-M SA bevindt zich op het adres: En Hayeneux 41,4040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Paques J-M SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paques J-M SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paques J-M SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paques J-M SA, openstaande posities, locatie van Paques J-M SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paques J-M SA is a company, that was registered 2014 in Herstal region, Belgium. Full name of company is Paques J-M SA, company assigned to the tax number BE06933990478. The company Paques J-M SA is located at the address: En Hayeneux 41,4040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Paques J-M SA were not found.
The main activity of Paques J-M SA is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Paques J-M SA is not available. You also can look at reviews of Paques J-M SA, open positions, location of Paques J-M SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paques J-M SA, Herstal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paques J-M SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paques J-M SA, Herstal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paques J-M SA, employees, financial statistics.