CLAESSEN ELG HAM

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • CLAESSEN ELG HAM
Private companiesAgricultural Services • CLAESSEN ELG HAM

Contactgegevens CLAESSEN ELG HAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAESSEN ELG HAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAESSEN ELG HAM

Regio (region): Ham (Kwaadmechelen), België

Adres (address): Bergstraat 40A,3945, België

Telefoon (phone): 013 66 25 41 013 66 25 41

Fax (fax): 013 66 41 11 013 66 41 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAESSEN ELG HAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAESSEN ELG HAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAESSEN ELG HAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAESSEN ELG HAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAESSEN ELG HAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAESSEN ELG HAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAESSEN ELG HAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAESSEN ELG HAM
Products information CLAESSEN ELG HAM

BTW identificatienummer (tax): BE07004028320
Ondernemingsnummer: 3458465576
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CLAESSEN ELG HAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAESSEN ELG HAM
(Get full report from official database of BE for CLAESSEN ELG HAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAESSEN ELG HAM
Addition kinds of activities for CLAESSEN ELG HAM

289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
22510000. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
22529902. Mannen-, jongens- en meisjesbroek | Men's, boys', and girls' hosiery
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
26780303. Schrijfpapier en enveloppen: gemaakt van aangekochte materialen | Writing paper and envelopes: made from purchased materials
28510200. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
35719903. minicomputers | Minicomputers

Werken bij CLAESSEN ELG HAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAESSEN ELG HAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAESSEN ELG HAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAESSEN ELG HAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van CLAESSEN ELG HAM in sociale netwerken
Look for responds of CLAESSEN ELG HAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAESSEN ELG HAM. Laat een reactie achter voor CLAESSEN ELG HAM. CLAESSEN ELG HAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAESSEN ELG HAM. Leave a respond for CLAESSEN ELG HAM. CLAESSEN ELG HAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAESSEN ELG HAM op de google maps. Adres en contacten CLAESSEN ELG HAM
Location of CLAESSEN ELG HAM on the google maps. Address and contacts of CLAESSEN ELG HAM

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAESSEN ELG HAM CLAESSEN ELG HAM: Ost A | Leen | AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV | Maisons Clothes SA | TELFA

Other related companies as CLAESSEN ELG HAM: Ost A | Leen | AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV | Maisons Clothes SA | TELFA

CLAESSEN ELG HAM is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Ham (Kwaadmechelen), België. De volledige naam van het bedrijf is CLAESSEN ELG HAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07004028320. Het bedrijf CLAESSEN ELG HAM bevindt zich op het adres: Bergstraat 40A,3945. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CLAESSEN ELG HAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAESSEN ELG HAM is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAESSEN ELG HAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAESSEN ELG HAM, openstaande posities, locatie van CLAESSEN ELG HAM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAESSEN ELG HAM is a company, that was registered 2003 in Ham (Kwaadmechelen) region, Belgium. Full name of company is CLAESSEN ELG HAM, company assigned to the tax number BE07004028320. The company CLAESSEN ELG HAM is located at the address: Bergstraat 40A,3945. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CLAESSEN ELG HAM were not found.
The main activity of CLAESSEN ELG HAM is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAESSEN ELG HAM is not available. You also can look at reviews of CLAESSEN ELG HAM, open positions, location of CLAESSEN ELG HAM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAESSEN ELG HAM, Ham (Kwaadmechelen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAESSEN ELG HAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAESSEN ELG HAM, Ham (Kwaadmechelen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAESSEN ELG HAM, employees, financial statistics.