A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT
Private companiesMotion Pictures • A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT

Contactgegevens A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kammenstraat 78,2000, België

Telefoon (phone): 03 225 27 78 03 225 27 78

Fax (fax): 03 225 20 02 03 225 20 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT
Products information A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE08037841796
Ondernemingsnummer: 4092376708
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT
(Get full report from official database of BE for A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT
Addition kinds of activities for A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT

20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
32550301. Baksteen, klei vuurvast | Brick, clay refractory
35590201. Boot maken en repareren van machines | Boot making and repairing machinery
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air
50120102. Automobiles | Automobiles
73790101. Disk- en diskette conversie service | Disk and diskette conversion service
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT in sociale netwerken
Look for responds of A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT. Laat een reactie achter voor A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT. A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT. Leave a respond for A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT. A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT op de google maps. Adres en contacten A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT
Location of A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT on the google maps. Address and contacts of A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT: Baert Frans | Uzal M & N-Déco SPRL | Eame SA | D'HOORE PIET | world of winners

Other related companies as A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT: Baert Frans | Uzal M & N-Déco SPRL | Eame SA | D'HOORE PIET | world of winners

A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08037841796. Het bedrijf A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT bevindt zich op het adres: Kammenstraat 78,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, openstaande posities, locatie van A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT is a company, that was registered 2001 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, company assigned to the tax number BE08037841796. The company A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT is located at the address: Kammenstraat 78,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT were not found.
The main activity of A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT is not available. You also can look at reviews of A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, open positions, location of A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. C. E./ALGEMENE CENTRALE ELEKTRICITEIT, employees, financial statistics.