Elcon BVBA

Contactgegevens Elcon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elcon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elcon BVBA

Regio (region): Jabbeke (Varsenare), België

Adres (address): Coudeveldt 33,8490, België

Telefoon (phone): 050 39 55 46 050 39 55 46

Fax (fax): 050 39 15 79 050 39 15 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elcon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elcon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elcon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elcon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elcon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elcon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elcon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elcon BVBA
Products information Elcon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04419219970
Ondernemingsnummer: 3322509765
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Elcon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elcon BVBA
(Get full report from official database of BE for Elcon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elcon BVBA
Addition kinds of activities for Elcon BVBA

449903. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
02729904. Mule boerderij | Mule farm
17999934. Prop, set of landschap bouw, theatraal | Prop, set or scenery construction, theatrical
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical

Werken bij Elcon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elcon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elcon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elcon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Elcon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Elcon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elcon BVBA. Laat een reactie achter voor Elcon BVBA. Elcon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elcon BVBA. Leave a respond for Elcon BVBA. Elcon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elcon BVBA op de google maps. Adres en contacten Elcon BVBA
Location of Elcon BVBA on the google maps. Address and contacts of Elcon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Elcon BVBA Elcon BVBA: Nemegeer Machinebouw | R & Co Kapsalon | Carta Mundi NV | Gerken S.A. | Services et entreprises

Other related companies as Elcon BVBA: Nemegeer Machinebouw | R & Co Kapsalon | Carta Mundi NV | Gerken S.A. | Services et entreprises

Elcon BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Jabbeke (Varsenare), België. De volledige naam van het bedrijf is Elcon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04419219970. Het bedrijf Elcon BVBA bevindt zich op het adres: Coudeveldt 33,8490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Elcon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elcon BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elcon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elcon BVBA, openstaande posities, locatie van Elcon BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elcon BVBA is a company, that was registered 1991 in Jabbeke (Varsenare) region, Belgium. Full name of company is Elcon BVBA, company assigned to the tax number BE04419219970. The company Elcon BVBA is located at the address: Coudeveldt 33,8490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Elcon BVBA were not found.
The main activity of Elcon BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Elcon BVBA is not available. You also can look at reviews of Elcon BVBA, open positions, location of Elcon BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elcon BVBA, Jabbeke (Varsenare): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elcon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elcon BVBA, Jabbeke (Varsenare): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elcon BVBA, employees, financial statistics.