Degroote Algemene Ondernemingen NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Degroote Algemene Ondernemingen NV
Private companiesAgricultural Services • Degroote Algemene Ondernemingen NV

Contactgegevens Degroote Algemene Ondernemingen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Degroote Algemene Ondernemingen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Degroote Algemene Ondernemingen NV

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Troonstraat 60,8400, België

Telefoon (phone): 059 80 91 91 059 80 91 91

Fax (fax): 059 80 80 54 059 80 80 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Degroote Algemene Ondernemingen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Degroote Algemene Ondernemingen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Degroote Algemene Ondernemingen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Degroote Algemene Ondernemingen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Degroote Algemene Ondernemingen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Degroote Algemene Ondernemingen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Degroote Algemene Ondernemingen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Degroote Algemene Ondernemingen NV
Products information Degroote Algemene Ondernemingen NV

BTW identificatienummer (tax): BE08064208984
Ondernemingsnummer: 9005462646
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Degroote Algemene Ondernemingen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Degroote Algemene Ondernemingen NV
(Get full report from official database of BE for Degroote Algemene Ondernemingen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Degroote Algemene Ondernemingen NV
Addition kinds of activities for Degroote Algemene Ondernemingen NV

10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
25110500. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn
35859902. Snowmaking machines | Snowmaking machinery
78190105. Werkgelegenheidsbureaus, film | Employment agencies, motion picture

Werken bij Degroote Algemene Ondernemingen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Degroote Algemene Ondernemingen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Degroote Algemene Ondernemingen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Degroote Algemene Ondernemingen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Administratief Bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Degroote Algemene Ondernemingen NV in sociale netwerken
Look for responds of Degroote Algemene Ondernemingen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Degroote Algemene Ondernemingen NV. Laat een reactie achter voor Degroote Algemene Ondernemingen NV. Degroote Algemene Ondernemingen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Degroote Algemene Ondernemingen NV. Leave a respond for Degroote Algemene Ondernemingen NV. Degroote Algemene Ondernemingen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Degroote Algemene Ondernemingen NV op de google maps. Adres en contacten Degroote Algemene Ondernemingen NV
Location of Degroote Algemene Ondernemingen NV on the google maps. Address and contacts of Degroote Algemene Ondernemingen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Degroote Algemene Ondernemingen NV Degroote Algemene Ondernemingen NV: Nuyts & Co BVBA | Alsecours SPRL | Savarin BVBA | Stickens N.V. | NV CONSTALES

Other related companies as Degroote Algemene Ondernemingen NV: Nuyts & Co BVBA | Alsecours SPRL | Savarin BVBA | Stickens N.V. | NV CONSTALES

Degroote Algemene Ondernemingen NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Degroote Algemene Ondernemingen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08064208984. Het bedrijf Degroote Algemene Ondernemingen NV bevindt zich op het adres: Troonstraat 60,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Degroote Algemene Ondernemingen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Degroote Algemene Ondernemingen NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Degroote Algemene Ondernemingen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Degroote Algemene Ondernemingen NV, openstaande posities, locatie van Degroote Algemene Ondernemingen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Degroote Algemene Ondernemingen NV is a company, that was registered 1993 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Degroote Algemene Ondernemingen NV, company assigned to the tax number BE08064208984. The company Degroote Algemene Ondernemingen NV is located at the address: Troonstraat 60,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Degroote Algemene Ondernemingen NV were not found.
The main activity of Degroote Algemene Ondernemingen NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Degroote Algemene Ondernemingen NV is not available. You also can look at reviews of Degroote Algemene Ondernemingen NV, open positions, location of Degroote Algemene Ondernemingen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Degroote Algemene Ondernemingen NV, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Degroote Algemene Ondernemingen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Degroote Algemene Ondernemingen NV, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Degroote Algemene Ondernemingen NV, employees, financial statistics.