Françoys Vanoverschelde NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Françoys Vanoverschelde NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Françoys Vanoverschelde NV

Contactgegevens Françoys Vanoverschelde NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Françoys Vanoverschelde NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Françoys Vanoverschelde NV

Regio (region): Melle, België

Adres (address): Tuinstraat 3,9090, België

Telefoon (phone): 09 231 79 37 09 231 79 37

Fax (fax): 09 231 03 59 09 231 03 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Françoys Vanoverschelde NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Françoys Vanoverschelde NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Françoys Vanoverschelde NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Françoys Vanoverschelde NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Françoys Vanoverschelde NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Françoys Vanoverschelde NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Françoys Vanoverschelde NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Françoys Vanoverschelde NV
Products information Françoys Vanoverschelde NV

BTW identificatienummer (tax): BE04978973388
Ondernemingsnummer: 2623229980
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Françoys Vanoverschelde NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Françoys Vanoverschelde NV
(Get full report from official database of BE for Françoys Vanoverschelde NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Françoys Vanoverschelde NV
Addition kinds of activities for Françoys Vanoverschelde NV

20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
23920603. Linnen, tapijt: textiel, behalve vilt | Linings, carpet: textile, except felt
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
34930202. Platte veren, blad of strip voorraad | Flat springs, sheet or strip stock
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
51990410. Wollen en worsted garens | Woolen and worsted yarns
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
80110109. Pulmonale specialist, arts / chirurg | Pulmonary specialist, physician/surgeon

Werken bij Françoys Vanoverschelde NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Françoys Vanoverschelde NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Françoys Vanoverschelde NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Françoys Vanoverschelde NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van Françoys Vanoverschelde NV in sociale netwerken
Look for responds of Françoys Vanoverschelde NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Françoys Vanoverschelde NV. Laat een reactie achter voor Françoys Vanoverschelde NV. Françoys Vanoverschelde NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Françoys Vanoverschelde NV. Leave a respond for Françoys Vanoverschelde NV. Françoys Vanoverschelde NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Françoys Vanoverschelde NV op de google maps. Adres en contacten Françoys Vanoverschelde NV
Location of Françoys Vanoverschelde NV on the google maps. Address and contacts of Françoys Vanoverschelde NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Françoys Vanoverschelde NV Françoys Vanoverschelde NV: DEVELTERE CHAUFFAGE NV | CML | Maillon (Le) | XANTA N.V. | Ceges

Other related companies as Françoys Vanoverschelde NV: DEVELTERE CHAUFFAGE NV | CML | Maillon (Le) | XANTA N.V. | Ceges

Françoys Vanoverschelde NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Melle, België. De volledige naam van het bedrijf is Françoys Vanoverschelde NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04978973388. Het bedrijf Françoys Vanoverschelde NV bevindt zich op het adres: Tuinstraat 3,9090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Françoys Vanoverschelde NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Françoys Vanoverschelde NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Françoys Vanoverschelde NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Françoys Vanoverschelde NV, openstaande posities, locatie van Françoys Vanoverschelde NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Françoys Vanoverschelde NV is a company, that was registered 2006 in Melle region, Belgium. Full name of company is Françoys Vanoverschelde NV, company assigned to the tax number BE04978973388. The company Françoys Vanoverschelde NV is located at the address: Tuinstraat 3,9090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Françoys Vanoverschelde NV were not found.
The main activity of Françoys Vanoverschelde NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Françoys Vanoverschelde NV is not available. You also can look at reviews of Françoys Vanoverschelde NV, open positions, location of Françoys Vanoverschelde NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Françoys Vanoverschelde NV, Melle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Françoys Vanoverschelde NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Françoys Vanoverschelde NV, Melle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Françoys Vanoverschelde NV, employees, financial statistics.