EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN
Private companiesHealth Services • EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN

Contactgegevens EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN

Regio (region): Gent (Desteldonk), België

Adres (address): Karel de Clercqstraat 38,9042, België

Telefoon (phone): 09 345 88 00; 056 60 43 20 09 345 88 00; 056 60 43 20

Fax (fax): 09 345 63 36; 056 61 25 34 09 345 63 36; 056 61 25 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN
Products information EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02686676025
Ondernemingsnummer: 7491821289
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN
(Get full report from official database of BE for EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN
Addition kinds of activities for EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN

349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled
82119906. Middelbare school, nec | Secondary school, nec

Werken bij EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Magazijnmedewerker (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago zoekt gemotiveerde magazijnier voor een firma in Heist-op-den-Berg. Dit in dagdienst.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

Zoek naar antwoorden van EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN. Laat een reactie achter voor EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN. EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN. Leave a respond for EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN. EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN op de google maps. Adres en contacten EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN
Location of EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN on the google maps. Address and contacts of EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN: Debouche Natalie | Merlin Air Trade | Installaties L.V. | Logghe G | Dobbelaere Beton NV

Other related companies as EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN: Debouche Natalie | Merlin Air Trade | Installaties L.V. | Logghe G | Dobbelaere Beton NV

EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Gent (Desteldonk), België. De volledige naam van het bedrijf is EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02686676025. Het bedrijf EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN bevindt zich op het adres: Karel de Clercqstraat 38,9042. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 444,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, openstaande posities, locatie van EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN is a company, that was registered 1997 in Gent (Desteldonk) region, Belgium. Full name of company is EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, company assigned to the tax number BE02686676025. The company EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN is located at the address: Karel de Clercqstraat 38,9042. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 444,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN were not found.
The main activity of EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN is not available. You also can look at reviews of EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, open positions, location of EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, Gent (Desteldonk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, Gent (Desteldonk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMACO INTERNATIONAL nv-INDUSTRIELE ELEKTRICITEITSWERKEN, employees, financial statistics.