Dipeco BVBA

Contactgegevens Dipeco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dipeco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dipeco BVBA

Regio (region): Edegem, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 391,2650, België

Telefoon (phone): 03 448 11 18; 0475 72 26 35 03 448 11 18; 0475 72 26 35

Fax (fax): 03 449 72 36 03 449 72 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dipeco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dipeco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dipeco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dipeco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dipeco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dipeco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dipeco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dipeco BVBA
Products information Dipeco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02399932861
Ondernemingsnummer: 8062011718
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dipeco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dipeco BVBA
(Get full report from official database of BE for Dipeco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dipeco BVBA
Addition kinds of activities for Dipeco BVBA

208603. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
22310305. Stofstoffen, wol | Upholstery fabrics, wool
27520400. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij Dipeco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dipeco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dipeco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dipeco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Dipeco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dipeco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dipeco BVBA. Laat een reactie achter voor Dipeco BVBA. Dipeco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dipeco BVBA. Leave a respond for Dipeco BVBA. Dipeco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dipeco BVBA op de google maps. Adres en contacten Dipeco BVBA
Location of Dipeco BVBA on the google maps. Address and contacts of Dipeco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dipeco BVBA Dipeco BVBA: VITRERIE COUARD SA | 3 D Topo SA | KRAANVERHUUR DE GROOTE NV | Boogie Productions BVBA | CENTEXBEL

Other related companies as Dipeco BVBA: VITRERIE COUARD SA | 3 D Topo SA | KRAANVERHUUR DE GROOTE NV | Boogie Productions BVBA | CENTEXBEL

Dipeco BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Edegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Dipeco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02399932861. Het bedrijf Dipeco BVBA bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 391,2650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 135,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dipeco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dipeco BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dipeco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dipeco BVBA, openstaande posities, locatie van Dipeco BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dipeco BVBA is a company, that was registered 2018 in Edegem region, Belgium. Full name of company is Dipeco BVBA, company assigned to the tax number BE02399932861. The company Dipeco BVBA is located at the address: Prins Boudewijnlaan 391,2650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 135,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dipeco BVBA were not found.
The main activity of Dipeco BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dipeco BVBA is not available. You also can look at reviews of Dipeco BVBA, open positions, location of Dipeco BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dipeco BVBA, Edegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dipeco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dipeco BVBA, Edegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dipeco BVBA, employees, financial statistics.