DE LANNOY CHRISTIAN

Contactgegevens DE LANNOY CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LANNOY CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LANNOY CHRISTIAN

Regio (region): Aalter (Bellem), België

Adres (address): De Conincksgoed 28,9881, België

Telefoon (phone): 09 325 82 20 09 325 82 20

Fax (fax): 09 325 82 21 09 325 82 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LANNOY CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LANNOY CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LANNOY CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LANNOY CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LANNOY CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LANNOY CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LANNOY CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LANNOY CHRISTIAN
Products information DE LANNOY CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE01242523193
Ondernemingsnummer: 2398010253
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DE LANNOY CHRISTIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LANNOY CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for DE LANNOY CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LANNOY CHRISTIAN
Addition kinds of activities for DE LANNOY CHRISTIAN

239205. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
508504. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal
35450309. Chucks: boor, draaibank of magnetisch (gereedschapstoebehoren) | Chucks: drill, lathe, or magnetic (machine tool accessories)
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
38250101. Generator en generator testers | Alternator and generator testers
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops

Werken bij DE LANNOY CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LANNOY CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LANNOY CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LANNOY CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

Zoek naar antwoorden van DE LANNOY CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of DE LANNOY CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LANNOY CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor DE LANNOY CHRISTIAN. DE LANNOY CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LANNOY CHRISTIAN. Leave a respond for DE LANNOY CHRISTIAN. DE LANNOY CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LANNOY CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten DE LANNOY CHRISTIAN
Location of DE LANNOY CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of DE LANNOY CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LANNOY CHRISTIAN DE LANNOY CHRISTIAN: COEMAN ALAIN | Thys Interieur Industrie NV | Bertrand Jan BVBA | Thirion D | Xdating

Other related companies as DE LANNOY CHRISTIAN: COEMAN ALAIN | Thys Interieur Industrie NV | Bertrand Jan BVBA | Thirion D | Xdating

DE LANNOY CHRISTIAN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Aalter (Bellem), België. De volledige naam van het bedrijf is DE LANNOY CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01242523193. Het bedrijf DE LANNOY CHRISTIAN bevindt zich op het adres: De Conincksgoed 28,9881. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DE LANNOY CHRISTIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LANNOY CHRISTIAN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LANNOY CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LANNOY CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van DE LANNOY CHRISTIAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE LANNOY CHRISTIAN is a company, that was registered 2015 in Aalter (Bellem) region, Belgium. Full name of company is DE LANNOY CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE01242523193. The company DE LANNOY CHRISTIAN is located at the address: De Conincksgoed 28,9881. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DE LANNOY CHRISTIAN were not found.
The main activity of DE LANNOY CHRISTIAN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LANNOY CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of DE LANNOY CHRISTIAN, open positions, location of DE LANNOY CHRISTIAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LANNOY CHRISTIAN, Aalter (Bellem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LANNOY CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LANNOY CHRISTIAN, Aalter (Bellem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LANNOY CHRISTIAN, employees, financial statistics.