Alvatech BVBA

Contactgegevens Alvatech BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alvatech BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alvatech BVBA

Regio (region): Lebbeke, België

Adres (address): Poelstraat 43,9280, België

Telefoon (phone): 052 41 17 10 052 41 17 10

Fax (fax): 052 41 17 10; 052 22 58 00 052 41 17 10; 052 22 58 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alvatech BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alvatech BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alvatech BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alvatech BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alvatech BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alvatech BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alvatech BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alvatech BVBA
Products information Alvatech BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08696472167
Ondernemingsnummer: 3817169189
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alvatech BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alvatech BVBA
(Get full report from official database of BE for Alvatech BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alvatech BVBA
Addition kinds of activities for Alvatech BVBA

224101. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
34919908. Stoomvallen | Steam traps
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
52110400. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings

Werken bij Alvatech BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alvatech BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alvatech BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alvatech BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van Alvatech BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alvatech BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alvatech BVBA. Laat een reactie achter voor Alvatech BVBA. Alvatech BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alvatech BVBA. Leave a respond for Alvatech BVBA. Alvatech BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alvatech BVBA op de google maps. Adres en contacten Alvatech BVBA
Location of Alvatech BVBA on the google maps. Address and contacts of Alvatech BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alvatech BVBA Alvatech BVBA: Jettie | Tragel Sport NV | Visual Partners.Com | Ann Reynaert | Holzkonzept PGmbH

Other related companies as Alvatech BVBA: Jettie | Tragel Sport NV | Visual Partners.Com | Ann Reynaert | Holzkonzept PGmbH

Alvatech BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Lebbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Alvatech BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08696472167. Het bedrijf Alvatech BVBA bevindt zich op het adres: Poelstraat 43,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alvatech BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alvatech BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alvatech BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alvatech BVBA, openstaande posities, locatie van Alvatech BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alvatech BVBA is a company, that was registered 1993 in Lebbeke region, Belgium. Full name of company is Alvatech BVBA, company assigned to the tax number BE08696472167. The company Alvatech BVBA is located at the address: Poelstraat 43,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 769,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alvatech BVBA were not found.
The main activity of Alvatech BVBA is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alvatech BVBA is not available. You also can look at reviews of Alvatech BVBA, open positions, location of Alvatech BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alvatech BVBA, Lebbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alvatech BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alvatech BVBA, Lebbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alvatech BVBA, employees, financial statistics.