A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Contactgegevens A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Industrieweg 70,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 93 62; 051 20 20 52 051 22 93 62; 051 20 20 52

Fax (fax): 051 24 50 23; 051 24 73 00 051 24 50 23; 051 24 73 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Products information A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08439941406
Ondernemingsnummer: 7016937255
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
(Get full report from official database of BE for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Addition kinds of activities for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

245100. Mobiele huizen | Mobile homes
399908. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
36410000. Elektrische lampen | Electric lamps
36619901. Carrier apparatuur, telefoon of telegraaf | Carrier equipment, telephone or telegraph
36950100. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
55719904. Motor scooters | Motor scooters
86610125. Presbyteriaanse kerk | Presbyterian church

Werken bij A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Laat een reactie achter voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Leave a respond for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA op de google maps. Adres en contacten A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Location of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on the google maps. Address and contacts of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: Cowalca SA | EMBASSY FREIGHT SERVICES EUROPE NV | Revalidatiecentrum | Petyt & Fils SA | van looy, bart

Other related companies as A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: Cowalca SA | EMBASSY FREIGHT SERVICES EUROPE NV | Revalidatiecentrum | Petyt & Fils SA | van looy, bart

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08439941406. Het bedrijf A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 70,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 619,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, openstaande posities, locatie van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is a company, that was registered 1999 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, company assigned to the tax number BE08439941406. The company A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is located at the address: Industrieweg 70,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 619,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA were not found.
The main activity of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is not available. You also can look at reviews of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, open positions, location of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, employees, financial statistics.