VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA

Contactgegevens VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Stedestraat 12,8530, België

Telefoon (phone): 056 70 28 09 056 70 28 09

Fax (fax): 056 70 45 11 056 70 45 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA
Products information VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08132873535
Ondernemingsnummer: 6799957275
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA
(Get full report from official database of BE for VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA
Addition kinds of activities for VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA

526101. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
34299902. Casket hardware | Casket hardware
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
38260113. spectrografen | Spectrographs
38420402. Armbanden, elastisch | Braces, elastic
51479904. Vlees, vers | Meats, fresh
59990303. vlaggen | Flags
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA. Laat een reactie achter voor VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA. VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA. Leave a respond for VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA. VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA op de google maps. Adres en contacten VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA
Location of VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA on the google maps. Address and contacts of VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA: Ascrawat R | Colette Patrice | Antverpia NV | Articles SPRL | Mark Somers

Other related companies as VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA: Ascrawat R | Colette Patrice | Antverpia NV | Articles SPRL | Mark Somers

VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08132873535. Het bedrijf VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA bevindt zich op het adres: Stedestraat 12,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, openstaande posities, locatie van VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA is a company, that was registered 2018 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, company assigned to the tax number BE08132873535. The company VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA is located at the address: Stedestraat 12,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA were not found.
The main activity of VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA is not available. You also can look at reviews of VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, open positions, location of VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERKEST ELEKTRICITEITSW BVBA, employees, financial statistics.