Vandendries & Zoon

Contactgegevens Vandendries & Zoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandendries & Zoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandendries & Zoon

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Kerkeveldweg 45,1640, België

Telefoon (phone): 02 380 36 81 02 380 36 81

Fax (fax): +32 (3) 834-80-10 +32 (3) 834-80-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandendries & Zoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandendries & Zoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandendries & Zoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandendries & Zoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandendries & Zoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandendries & Zoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandendries & Zoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandendries & Zoon
Products information Vandendries & Zoon

BTW identificatienummer (tax): BE04627685546
Ondernemingsnummer: 1666595458
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vandendries & Zoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandendries & Zoon
(Get full report from official database of BE for Vandendries & Zoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandendries & Zoon
Addition kinds of activities for Vandendries & Zoon

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
33699901. Spuitgieten, nonferrous: behalve aluminium | Aerospace castings, nonferrous: except aluminum
34419900. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
35899904. Hogedrukreiniger | High pressure cleaning equipment
59429904. College boekwinkels | College book stores
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij Vandendries & Zoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandendries & Zoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandendries & Zoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandendries & Zoon. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Vandendries & Zoon in sociale netwerken
Look for responds of Vandendries & Zoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandendries & Zoon. Laat een reactie achter voor Vandendries & Zoon. Vandendries & Zoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandendries & Zoon. Leave a respond for Vandendries & Zoon. Vandendries & Zoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandendries & Zoon op de google maps. Adres en contacten Vandendries & Zoon
Location of Vandendries & Zoon on the google maps. Address and contacts of Vandendries & Zoon

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandendries & Zoon Vandendries & Zoon: Mintjens Decor NV | Cadpulse | Gyselinck N.V. | Imvertec N.V. | Lareco S.A.

Other related companies as Vandendries & Zoon: Mintjens Decor NV | Cadpulse | Gyselinck N.V. | Imvertec N.V. | Lareco S.A.

Vandendries & Zoon is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandendries & Zoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04627685546. Het bedrijf Vandendries & Zoon bevindt zich op het adres: Kerkeveldweg 45,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 808,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vandendries & Zoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandendries & Zoon is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandendries & Zoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandendries & Zoon, openstaande posities, locatie van Vandendries & Zoon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandendries & Zoon is a company, that was registered 1994 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is Vandendries & Zoon, company assigned to the tax number BE04627685546. The company Vandendries & Zoon is located at the address: Kerkeveldweg 45,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 808,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vandendries & Zoon were not found.
The main activity of Vandendries & Zoon is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandendries & Zoon is not available. You also can look at reviews of Vandendries & Zoon, open positions, location of Vandendries & Zoon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandendries & Zoon, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandendries & Zoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandendries & Zoon, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandendries & Zoon, employees, financial statistics.