VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA
Private companiesInsurance Carriers • VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA

Contactgegevens VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Henri Lebbestraat 156,8790, België

Telefoon (phone): 056 60 03 67 056 60 03 67

Fax (fax): +32 (87) 162-60-11 +32 (87) 162-60-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA
Products information VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04080566406
Ondernemingsnummer: 7720062255
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA
Addition kinds of activities for VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA

20230100. Baby formules | Baby formulas
23890105. Bretels | Suspenders
32950202. Klei voor petroleumraffinage, chemisch verwerkt | Clay for petroleum refining, chemically processed
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
59610100. Eten, postorder | Food, mail order
59999916. Loodgieters en verwarming benodigdheden | Plumbing and heating supplies
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation
95320401. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, federale overheid | Urban and community development, federal government

Werken bij VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: DEN DOORN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA. Laat een reactie achter voor VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA. VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA. Leave a respond for VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA. VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA
Location of VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA: Disano | Eurotest | Translation On-Line | Verhoeven Interieurbouw NV | Andre De Decker Fils

Other related companies as VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA: Disano | Eurotest | Translation On-Line | Verhoeven Interieurbouw NV | Andre De Decker Fils

VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04080566406. Het bedrijf VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA bevindt zich op het adres: Henri Lebbestraat 156,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 431,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, openstaande posities, locatie van VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA is a company, that was registered 1993 in Waregem region, Belgium. Full name of company is VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, company assigned to the tax number BE04080566406. The company VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA is located at the address: Henri Lebbestraat 156,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 431,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA were not found.
The main activity of VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, open positions, location of VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE VELDE ELEKTRO IND BVBA, employees, financial statistics.