Tavernier NV

Contactgegevens Tavernier NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tavernier NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tavernier NV

Regio (region): Gistel, België

Adres (address): Oostendse Baan 41-49,8470, België

Telefoon (phone): 059 27 74 40 059 27 74 40

Fax (fax): +32 (13) 328-14-85 +32 (13) 328-14-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tavernier NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tavernier NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tavernier NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tavernier NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tavernier NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tavernier NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tavernier NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tavernier NV
Products information Tavernier NV

BTW identificatienummer (tax): BE03888854980
Ondernemingsnummer: 1997833251
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Tavernier NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tavernier NV
(Get full report from official database of BE for Tavernier NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tavernier NV
Addition kinds of activities for Tavernier NV

473102. Vrachtvervoer | Freight forwarding
09210000. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
36250206. Magnetische schakelaars (industriële besturing) | Solenoid switches (industrial controls)
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
51690207. Industriële gassen | Industrial gases
51690701. Betonadditieven | Concrete additives
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance

Werken bij Tavernier NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tavernier NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tavernier NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tavernier NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van Tavernier NV in sociale netwerken
Look for responds of Tavernier NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tavernier NV. Laat een reactie achter voor Tavernier NV. Tavernier NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tavernier NV. Leave a respond for Tavernier NV. Tavernier NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tavernier NV op de google maps. Adres en contacten Tavernier NV
Location of Tavernier NV on the google maps. Address and contacts of Tavernier NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Tavernier NV Tavernier NV: DE WEVER GUY BVBA | Tech. Service BVBA | Immo Pauwels | ABC Publisac sprl-bvba | Koen, Janssens

Other related companies as Tavernier NV: DE WEVER GUY BVBA | Tech. Service BVBA | Immo Pauwels | ABC Publisac sprl-bvba | Koen, Janssens

Tavernier NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gistel, België. De volledige naam van het bedrijf is Tavernier NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03888854980. Het bedrijf Tavernier NV bevindt zich op het adres: Oostendse Baan 41-49,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 504,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Tavernier NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tavernier NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tavernier NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tavernier NV, openstaande posities, locatie van Tavernier NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tavernier NV is a company, that was registered 1996 in Gistel region, Belgium. Full name of company is Tavernier NV, company assigned to the tax number BE03888854980. The company Tavernier NV is located at the address: Oostendse Baan 41-49,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 504,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Tavernier NV were not found.
The main activity of Tavernier NV is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Tavernier NV is not available. You also can look at reviews of Tavernier NV, open positions, location of Tavernier NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tavernier NV, Gistel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tavernier NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tavernier NV, Gistel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tavernier NV, employees, financial statistics.