Piret A

Contactgegevens Piret A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Piret A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Piret A

Regio (region): Pepinster (Wegnez), België

Adres (address): Rue Laurent Mairlot 104,4860, België

Telefoon (phone): 087 46 31 20; 0495 63 49 51 087 46 31 20; 0495 63 49 51

Fax (fax): 087 46 31 20 087 46 31 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Piret A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Piret A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Piret A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Piret A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Piret A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Piret A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Piret A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Piret A
Products information Piret A

BTW identificatienummer (tax): BE04161590576
Ondernemingsnummer: 3317565917
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Piret A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Piret A
(Get full report from official database of BE for Piret A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Piret A
Addition kinds of activities for Piret A

9721. Internationale zaken | International affairs
284202. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
799302. Spelmachines | Game machines
23960405. Sluiers en sluiers: bruids-, begrafenis-, enz. | Veils and veiling: bridal, funeral, etc.
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
35449904. Subpressen, metaalbewerking | Subpresses, metalworking
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
38410404. Klemmen, chirurgisch | Clamps, surgical
39999949. Zaden, gecoat of behandeld, uit gekochte zaden | Seeds, coated or treated, from purchased seeds
50510216. Staal | Steel

Werken bij Piret A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Piret A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Piret A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Piret A. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Piret A in sociale netwerken
Look for responds of Piret A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Piret A. Laat een reactie achter voor Piret A. Piret A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Piret A. Leave a respond for Piret A. Piret A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Piret A op de google maps. Adres en contacten Piret A
Location of Piret A on the google maps. Address and contacts of Piret A

Andere gerelateerde bedrijven als come Piret A Piret A: S.D. Services SPRL | Vanhalme NV | Alain Thiebaut SPRL | Groenweghe N.V. | Presidan

Other related companies as Piret A: S.D. Services SPRL | Vanhalme NV | Alain Thiebaut SPRL | Groenweghe N.V. | Presidan

Piret A is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Pepinster (Wegnez), België. De volledige naam van het bedrijf is Piret A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161590576. Het bedrijf Piret A bevindt zich op het adres: Rue Laurent Mairlot 104,4860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 310,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Piret A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Piret A is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Piret A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Piret A, openstaande posities, locatie van Piret A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Piret A is a company, that was registered 1998 in Pepinster (Wegnez) region, Belgium. Full name of company is Piret A, company assigned to the tax number BE04161590576. The company Piret A is located at the address: Rue Laurent Mairlot 104,4860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 310,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Piret A were not found.
The main activity of Piret A is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Piret A is not available. You also can look at reviews of Piret A, open positions, location of Piret A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Piret A, Pepinster (Wegnez): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Piret A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Piret A, Pepinster (Wegnez): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Piret A, employees, financial statistics.