Multilight BVBA

Contactgegevens Multilight BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multilight BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multilight BVBA

Regio (region): Diest (Kaggevinne), België

Adres (address): Bredestraat 233,3293, België

Telefoon (phone): 013 31 48 71 013 31 48 71

Fax (fax): 013 31 38 95 013 31 38 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multilight BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multilight BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multilight BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multilight BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multilight BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multilight BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multilight BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multilight BVBA
Products information Multilight BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06929046630
Ondernemingsnummer: 2986877441
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Multilight BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multilight BVBA
(Get full report from official database of BE for Multilight BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multilight BVBA
Addition kinds of activities for Multilight BVBA

074199. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
10610202. Psilomelane mijnbouw | Psilomelane mining
30890309. Platte panelen, kunststoffen | Flat panels, plastics
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
32740102. Kalksteenkalk | Masons' lime
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant

Werken bij Multilight BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multilight BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multilight BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multilight BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

Zoek naar antwoorden van Multilight BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Multilight BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multilight BVBA. Laat een reactie achter voor Multilight BVBA. Multilight BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multilight BVBA. Leave a respond for Multilight BVBA. Multilight BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multilight BVBA op de google maps. Adres en contacten Multilight BVBA
Location of Multilight BVBA on the google maps. Address and contacts of Multilight BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Multilight BVBA Multilight BVBA: DRUKKERIJ AMEEL NV | Flying Partners cv | DE SMET PAUL BVBA | BEAUREVOIR SALONS (LES DU) | PubliHost

Other related companies as Multilight BVBA: DRUKKERIJ AMEEL NV | Flying Partners cv | DE SMET PAUL BVBA | BEAUREVOIR SALONS (LES DU) | PubliHost

Multilight BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Diest (Kaggevinne), België. De volledige naam van het bedrijf is Multilight BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929046630. Het bedrijf Multilight BVBA bevindt zich op het adres: Bredestraat 233,3293. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Multilight BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Multilight BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multilight BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multilight BVBA, openstaande posities, locatie van Multilight BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Multilight BVBA is a company, that was registered 1988 in Diest (Kaggevinne) region, Belgium. Full name of company is Multilight BVBA, company assigned to the tax number BE06929046630. The company Multilight BVBA is located at the address: Bredestraat 233,3293. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Multilight BVBA were not found.
The main activity of Multilight BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Multilight BVBA is not available. You also can look at reviews of Multilight BVBA, open positions, location of Multilight BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multilight BVBA, Diest (Kaggevinne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multilight BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multilight BVBA, Diest (Kaggevinne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multilight BVBA, employees, financial statistics.