M.V.H. Van Hemelryck Marc

Contactgegevens M.V.H. Van Hemelryck Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.V.H. Van Hemelryck Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.V.H. Van Hemelryck Marc

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Stationsstraat 13,1930, België

Telefoon (phone): 02 721 05 29 02 721 05 29

Fax (fax): 02 725 34 33 02 725 34 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.V.H. Van Hemelryck Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.V.H. Van Hemelryck Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.V.H. Van Hemelryck Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.V.H. Van Hemelryck Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.V.H. Van Hemelryck Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.V.H. Van Hemelryck Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.V.H. Van Hemelryck Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.V.H. Van Hemelryck Marc
Products information M.V.H. Van Hemelryck Marc

BTW identificatienummer (tax): BE07692596435
Ondernemingsnummer: 7261657714
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in M.V.H. Van Hemelryck Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.V.H. Van Hemelryck Marc
(Get full report from official database of BE for M.V.H. Van Hemelryck Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.V.H. Van Hemelryck Marc
Addition kinds of activities for M.V.H. Van Hemelryck Marc

449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
38299908. Instrumentatie voor reactorcontroles, hulp | Instrumentation for reactor controls, auxiliary
50440201. Blueprinting apparatuur | Blueprinting equipment
87210101. Gecertificeerde publieke accountant | Certified public accountant

Werken bij M.V.H. Van Hemelryck Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.V.H. Van Hemelryck Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.V.H. Van Hemelryck Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.V.H. Van Hemelryck Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van M.V.H. Van Hemelryck Marc in sociale netwerken
Look for responds of M.V.H. Van Hemelryck Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.V.H. Van Hemelryck Marc. Laat een reactie achter voor M.V.H. Van Hemelryck Marc. M.V.H. Van Hemelryck Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.V.H. Van Hemelryck Marc. Leave a respond for M.V.H. Van Hemelryck Marc. M.V.H. Van Hemelryck Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.V.H. Van Hemelryck Marc op de google maps. Adres en contacten M.V.H. Van Hemelryck Marc
Location of M.V.H. Van Hemelryck Marc on the google maps. Address and contacts of M.V.H. Van Hemelryck Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come M.V.H. Van Hemelryck Marc M.V.H. Van Hemelryck Marc: AANHANGWAGENCENTR JOHN BLOKS | VBS Machinery BVBA | HEGRO BELGIUM NV | Cavaliers d'Autre Chose | Aritronica

Other related companies as M.V.H. Van Hemelryck Marc: AANHANGWAGENCENTR JOHN BLOKS | VBS Machinery BVBA | HEGRO BELGIUM NV | Cavaliers d'Autre Chose | Aritronica

M.V.H. Van Hemelryck Marc is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is M.V.H. Van Hemelryck Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07692596435. Het bedrijf M.V.H. Van Hemelryck Marc bevindt zich op het adres: Stationsstraat 13,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in M.V.H. Van Hemelryck Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.V.H. Van Hemelryck Marc is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.V.H. Van Hemelryck Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.V.H. Van Hemelryck Marc, openstaande posities, locatie van M.V.H. Van Hemelryck Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.V.H. Van Hemelryck Marc is a company, that was registered 2014 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is M.V.H. Van Hemelryck Marc, company assigned to the tax number BE07692596435. The company M.V.H. Van Hemelryck Marc is located at the address: Stationsstraat 13,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in M.V.H. Van Hemelryck Marc were not found.
The main activity of M.V.H. Van Hemelryck Marc is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.V.H. Van Hemelryck Marc is not available. You also can look at reviews of M.V.H. Van Hemelryck Marc, open positions, location of M.V.H. Van Hemelryck Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.V.H. Van Hemelryck Marc, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.V.H. Van Hemelryck Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.V.H. Van Hemelryck Marc, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.V.H. Van Hemelryck Marc, employees, financial statistics.