JANSSENS G

Contactgegevens JANSSENS G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSENS G: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSENS G

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Miksebaan 306,2930, België

Telefoon (phone): 03 633 16 78 03 633 16 78

Fax (fax): 03 663 08 99 03 663 08 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSENS G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSENS G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSENS G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSENS G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSENS G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSENS G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSENS G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSENS G
Products information JANSSENS G

BTW identificatienummer (tax): BE06830169677
Ondernemingsnummer: 2562805175
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JANSSENS G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSENS G
(Get full report from official database of BE for JANSSENS G)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSENS G
Addition kinds of activities for JANSSENS G

27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
79290108. Musicus | Musician
79970000. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs

Werken bij JANSSENS G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSENS G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSENS G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSENS G. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

Zoek naar antwoorden van JANSSENS G in sociale netwerken
Look for responds of JANSSENS G in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSENS G. Laat een reactie achter voor JANSSENS G. JANSSENS G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSENS G. Leave a respond for JANSSENS G. JANSSENS G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSENS G op de google maps. Adres en contacten JANSSENS G
Location of JANSSENS G on the google maps. Address and contacts of JANSSENS G

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSENS G JANSSENS G: HYDRO ALUMINIUM RAEREN SA | KBC Securities NV | Galva Power Group N.V. Div. Galva Noord | Roland S.A.-N.V. A Royal Vopak Company | Positive Publishers bvba

Other related companies as JANSSENS G: HYDRO ALUMINIUM RAEREN SA | KBC Securities NV | Galva Power Group N.V. Div. Galva Noord | Roland S.A.-N.V. A Royal Vopak Company | Positive Publishers bvba

JANSSENS G is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSENS G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06830169677. Het bedrijf JANSSENS G bevindt zich op het adres: Miksebaan 306,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JANSSENS G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANSSENS G is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSENS G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSENS G, openstaande posities, locatie van JANSSENS G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JANSSENS G is a company, that was registered 2012 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is JANSSENS G, company assigned to the tax number BE06830169677. The company JANSSENS G is located at the address: Miksebaan 306,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JANSSENS G were not found.
The main activity of JANSSENS G is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSENS G is not available. You also can look at reviews of JANSSENS G, open positions, location of JANSSENS G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSENS G, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSENS G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSENS G, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSENS G, employees, financial statistics.