Gijsen Algemene Elektriciteitswerken

Contactgegevens Gijsen Algemene Elektriciteitswerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gijsen Algemene Elektriciteitswerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gijsen Algemene Elektriciteitswerken

Regio (region): Hoeselt (Werm), België

Adres (address): Onderstraat 21 Bus 7,3730, België

Telefoon (phone): 012 21 06 75; 0475 30 77 27 012 21 06 75; 0475 30 77 27

Fax (fax): 012 21 06 75 012 21 06 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gijsen Algemene Elektriciteitswerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gijsen Algemene Elektriciteitswerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gijsen Algemene Elektriciteitswerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gijsen Algemene Elektriciteitswerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gijsen Algemene Elektriciteitswerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gijsen Algemene Elektriciteitswerken
Products information Gijsen Algemene Elektriciteitswerken

BTW identificatienummer (tax): BE07857391357
Ondernemingsnummer: 1968444824
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Gijsen Algemene Elektriciteitswerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gijsen Algemene Elektriciteitswerken
(Get full report from official database of BE for Gijsen Algemene Elektriciteitswerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gijsen Algemene Elektriciteitswerken
Addition kinds of activities for Gijsen Algemene Elektriciteitswerken

233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
20450102. Biscuitmixen, bereid: van gekochte bloem | Biscuit mixes, prepared: from purchased flour
27210000. periodieken | Periodicals
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
39659905. Rits | Zipper
51310211. Schoudervullingen | Shoulder pads

Werken bij Gijsen Algemene Elektriciteitswerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gijsen Algemene Elektriciteitswerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gijsen Algemene Elektriciteitswerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gijsen Algemene Elektriciteitswerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van Gijsen Algemene Elektriciteitswerken in sociale netwerken
Look for responds of Gijsen Algemene Elektriciteitswerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gijsen Algemene Elektriciteitswerken. Laat een reactie achter voor Gijsen Algemene Elektriciteitswerken. Gijsen Algemene Elektriciteitswerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gijsen Algemene Elektriciteitswerken. Leave a respond for Gijsen Algemene Elektriciteitswerken. Gijsen Algemene Elektriciteitswerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gijsen Algemene Elektriciteitswerken op de google maps. Adres en contacten Gijsen Algemene Elektriciteitswerken
Location of Gijsen Algemene Elektriciteitswerken on the google maps. Address and contacts of Gijsen Algemene Elektriciteitswerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Gijsen Algemene Elektriciteitswerken Gijsen Algemene Elektriciteitswerken: LABO DEM BVBA | Madou Consulting | CEPEMA CHENOIX FRS SA | Scantec | verbeemen

Other related companies as Gijsen Algemene Elektriciteitswerken: LABO DEM BVBA | Madou Consulting | CEPEMA CHENOIX FRS SA | Scantec | verbeemen

Gijsen Algemene Elektriciteitswerken is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Hoeselt (Werm), België. De volledige naam van het bedrijf is Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07857391357. Het bedrijf Gijsen Algemene Elektriciteitswerken bevindt zich op het adres: Onderstraat 21 Bus 7,3730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Gijsen Algemene Elektriciteitswerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gijsen Algemene Elektriciteitswerken is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gijsen Algemene Elektriciteitswerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, openstaande posities, locatie van Gijsen Algemene Elektriciteitswerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gijsen Algemene Elektriciteitswerken is a company, that was registered 1987 in Hoeselt (Werm) region, Belgium. Full name of company is Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, company assigned to the tax number BE07857391357. The company Gijsen Algemene Elektriciteitswerken is located at the address: Onderstraat 21 Bus 7,3730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Gijsen Algemene Elektriciteitswerken were not found.
The main activity of Gijsen Algemene Elektriciteitswerken is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gijsen Algemene Elektriciteitswerken is not available. You also can look at reviews of Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, open positions, location of Gijsen Algemene Elektriciteitswerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, Hoeselt (Werm): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, Hoeselt (Werm): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gijsen Algemene Elektriciteitswerken, employees, financial statistics.