Europ Electric NV

Contactgegevens Europ Electric NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europ Electric NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europ Electric NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Hasseltweg 199,3600, België

Telefoon (phone): 089 35 05 06 089 35 05 06

Fax (fax): 089 35 94 18 089 35 94 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europ Electric NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europ Electric NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europ Electric NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europ Electric NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europ Electric NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europ Electric NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europ Electric NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europ Electric NV
Products information Europ Electric NV

BTW identificatienummer (tax): BE04392028808
Ondernemingsnummer: 2755889892
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Europ Electric NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europ Electric NV
(Get full report from official database of BE for Europ Electric NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europ Electric NV
Addition kinds of activities for Europ Electric NV

20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
50820404. Mineraalbewerking machines | Mineral beneficiation machinery
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij Europ Electric NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europ Electric NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europ Electric NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europ Electric NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Europ Electric NV in sociale netwerken
Look for responds of Europ Electric NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europ Electric NV. Laat een reactie achter voor Europ Electric NV. Europ Electric NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europ Electric NV. Leave a respond for Europ Electric NV. Europ Electric NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europ Electric NV op de google maps. Adres en contacten Europ Electric NV
Location of Europ Electric NV on the google maps. Address and contacts of Europ Electric NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Europ Electric NV Europ Electric NV: Comisol | PS Indus BVBA | Hydro-Create Inter SA | Eggermont F | ORIS IMAGE PRODUCTIONS

Other related companies as Europ Electric NV: Comisol | PS Indus BVBA | Hydro-Create Inter SA | Eggermont F | ORIS IMAGE PRODUCTIONS

Europ Electric NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Europ Electric NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04392028808. Het bedrijf Europ Electric NV bevindt zich op het adres: Hasseltweg 199,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Europ Electric NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Europ Electric NV is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europ Electric NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europ Electric NV, openstaande posities, locatie van Europ Electric NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Europ Electric NV is a company, that was registered 2001 in Genk region, Belgium. Full name of company is Europ Electric NV, company assigned to the tax number BE04392028808. The company Europ Electric NV is located at the address: Hasseltweg 199,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Europ Electric NV were not found.
The main activity of Europ Electric NV is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Europ Electric NV is not available. You also can look at reviews of Europ Electric NV, open positions, location of Europ Electric NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europ Electric NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europ Electric NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europ Electric NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europ Electric NV, employees, financial statistics.