ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
Private companiesFood Stores • ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

Contactgegevens ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Kortrijkstraat 138,8560, België

Telefoon (phone): 056 40 37 92; 0475 62 24 44 056 40 37 92; 0475 62 24 44

Fax (fax): 056 41 99 81 056 41 99 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
Products information ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE07740936279
Ondernemingsnummer: 4268981933
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
Addition kinds of activities for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
335607. zirkonium | Zirconium
20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture

Werken bij ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Laat een reactie achter voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Leave a respond for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
Location of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: DUBOIS NV & CO NV | Saluti Lingerie | Cochlear Technology Centre Europe NV | Verschelden Marc | IJsboerke N.V.

Other related companies as ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: DUBOIS NV & CO NV | Saluti Lingerie | Cochlear Technology Centre Europe NV | Verschelden Marc | IJsboerke N.V.

ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07740936279. Het bedrijf ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 138,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, openstaande posities, locatie van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is a company, that was registered 2004 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, company assigned to the tax number BE07740936279. The company ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is located at the address: Kortrijkstraat 138,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS were not found.
The main activity of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, open positions, location of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, employees, financial statistics.