ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA

Contactgegevens ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA

Regio (region): Begijnendijk, België

Adres (address): Peuterstraat 36,3130, België

Telefoon (phone): 016 52 04 31 016 52 04 31

Fax (fax): 016 52 04 32 016 52 04 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA
Products information ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07217712402
Ondernemingsnummer: 1274932861
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA
(Get full report from official database of BE for ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA
Addition kinds of activities for ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA

17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
59990303. vlaggen | Flags

Werken bij ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA. Laat een reactie achter voor ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA. ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA. Leave a respond for ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA. ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA op de google maps. Adres en contacten ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA
Location of ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA on the google maps. Address and contacts of ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA: Aveco BVBA | Dinalex | DIALOGUE SPRL | Covaco BVBA | Pattijne-Duprez N.V.

Other related companies as ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA: Aveco BVBA | Dinalex | DIALOGUE SPRL | Covaco BVBA | Pattijne-Duprez N.V.

ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Begijnendijk, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07217712402. Het bedrijf ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA bevindt zich op het adres: Peuterstraat 36,3130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, openstaande posities, locatie van ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA is a company, that was registered 1998 in Begijnendijk region, Belgium. Full name of company is ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, company assigned to the tax number BE07217712402. The company ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA is located at the address: Peuterstraat 36,3130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA were not found.
The main activity of ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA is not available. You also can look at reviews of ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, open positions, location of ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, Begijnendijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, Begijnendijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO- EN DIAMANTTECHNIEKEN SANNEN MARC BVBA, employees, financial statistics.