Electric Island

Contactgegevens Electric Island: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electric Island: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electric Island

Regio (region): Huldenberg (Ottenburg), België

Adres (address): Leuvensebaan 48,3040, België

Telefoon (phone): 016 89 44 79 016 89 44 79

Fax (fax): 016 89 44 79 016 89 44 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electric Island: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electric Island"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electric Island"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electric Island, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electric Island. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electric Island, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electric Island. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electric Island
Products information Electric Island

BTW identificatienummer (tax): BE04506286621
Ondernemingsnummer: 3045928955
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Electric Island zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electric Island
(Get full report from official database of BE for Electric Island)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electric Island
Addition kinds of activities for Electric Island

229603. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
07519903. Diensten tonen, vee | Showing services, livestock
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
39999903. Blokken, hoed | Blocks, hat
51549904. Hogs | Hogs

Werken bij Electric Island: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electric Island: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electric Island. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electric Island. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Electric Island in sociale netwerken
Look for responds of Electric Island in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electric Island. Laat een reactie achter voor Electric Island. Electric Island bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electric Island. Leave a respond for Electric Island. Electric Island on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electric Island op de google maps. Adres en contacten Electric Island
Location of Electric Island on the google maps. Address and contacts of Electric Island

Andere gerelateerde bedrijven als come Electric Island Electric Island: Van Hauwaert W | Laurent R W | ISABEL GRILLS | Cassart Ets | Dragonland

Other related companies as Electric Island: Van Hauwaert W | Laurent R W | ISABEL GRILLS | Cassart Ets | Dragonland

Electric Island is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Huldenberg (Ottenburg), België. De volledige naam van het bedrijf is Electric Island, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04506286621. Het bedrijf Electric Island bevindt zich op het adres: Leuvensebaan 48,3040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Electric Island zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electric Island is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electric Island is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electric Island, openstaande posities, locatie van Electric Island op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electric Island is a company, that was registered 1986 in Huldenberg (Ottenburg) region, Belgium. Full name of company is Electric Island, company assigned to the tax number BE04506286621. The company Electric Island is located at the address: Leuvensebaan 48,3040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Electric Island were not found.
The main activity of Electric Island is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Electric Island is not available. You also can look at reviews of Electric Island, open positions, location of Electric Island on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electric Island, Huldenberg (Ottenburg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electric Island, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electric Island, Huldenberg (Ottenburg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electric Island, employees, financial statistics.