Elec D.V.C. NV

Contactgegevens Elec D.V.C. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elec D.V.C. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elec D.V.C. NV

Regio (region): Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Adres (address): Kloosterstraat 93,1702, België

Telefoon (phone): 02 466 53 00 02 466 53 00

Fax (fax): 02 466 77 55 02 466 77 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elec D.V.C. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elec D.V.C. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elec D.V.C. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elec D.V.C. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elec D.V.C. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elec D.V.C. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elec D.V.C. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elec D.V.C. NV
Products information Elec D.V.C. NV

BTW identificatienummer (tax): BE05762023925
Ondernemingsnummer: 3031646728
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Elec D.V.C. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elec D.V.C. NV
(Get full report from official database of BE for Elec D.V.C. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elec D.V.C. NV
Addition kinds of activities for Elec D.V.C. NV

14229902. Cement rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Cement rock, crushed and broken-quarrying
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
38290213. Nephoscopes | Nephoscopes
59410701. Baseball apparatuur | Baseball equipment
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop
80999908. Spermabank | Sperm bank
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij Elec D.V.C. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elec D.V.C. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elec D.V.C. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elec D.V.C. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

Zoek naar antwoorden van Elec D.V.C. NV in sociale netwerken
Look for responds of Elec D.V.C. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elec D.V.C. NV. Laat een reactie achter voor Elec D.V.C. NV. Elec D.V.C. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elec D.V.C. NV. Leave a respond for Elec D.V.C. NV. Elec D.V.C. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elec D.V.C. NV op de google maps. Adres en contacten Elec D.V.C. NV
Location of Elec D.V.C. NV on the google maps. Address and contacts of Elec D.V.C. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Elec D.V.C. NV Elec D.V.C. NV: CONTREPOINT ASBL | Centre Bios | B.I.G. SC | Idéal Tentes | Jansen & Janssen Publicaties

Other related companies as Elec D.V.C. NV: CONTREPOINT ASBL | Centre Bios | B.I.G. SC | Idéal Tentes | Jansen & Janssen Publicaties

Elec D.V.C. NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België. De volledige naam van het bedrijf is Elec D.V.C. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05762023925. Het bedrijf Elec D.V.C. NV bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 93,1702. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Elec D.V.C. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elec D.V.C. NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elec D.V.C. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elec D.V.C. NV, openstaande posities, locatie van Elec D.V.C. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elec D.V.C. NV is a company, that was registered 2001 in Dilbeek (Groot - Bijgaarden) region, Belgium. Full name of company is Elec D.V.C. NV, company assigned to the tax number BE05762023925. The company Elec D.V.C. NV is located at the address: Kloosterstraat 93,1702. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Elec D.V.C. NV were not found.
The main activity of Elec D.V.C. NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Elec D.V.C. NV is not available. You also can look at reviews of Elec D.V.C. NV, open positions, location of Elec D.V.C. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elec D.V.C. NV, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elec D.V.C. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elec D.V.C. NV, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elec D.V.C. NV, employees, financial statistics.