E.B.T. Electro Techniek BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • E.B.T. Electro Techniek BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • E.B.T. Electro Techniek BVBA

Contactgegevens E.B.T. Electro Techniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.B.T. Electro Techniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.B.T. Electro Techniek BVBA

Regio (region): Tongeren (Mal), België

Adres (address): Veldstraat 51,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 26 49; 0495 30 83 03; 0497 61 52 61 012 23 26 49; 0495 30 83 03; 0497 61 52 61

Fax (fax): 012 26 38 36 012 26 38 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.B.T. Electro Techniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.B.T. Electro Techniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.B.T. Electro Techniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.B.T. Electro Techniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.B.T. Electro Techniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.B.T. Electro Techniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.B.T. Electro Techniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.B.T. Electro Techniek BVBA
Products information E.B.T. Electro Techniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05265716552
Ondernemingsnummer: 2053039550
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in E.B.T. Electro Techniek BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.B.T. Electro Techniek BVBA
(Get full report from official database of BE for E.B.T. Electro Techniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.B.T. Electro Techniek BVBA
Addition kinds of activities for E.B.T. Electro Techniek BVBA

769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
38450111. Endoscopische apparatuur, electromedical, nec | Endoscopic equipment, electromedical, nec
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops

Werken bij E.B.T. Electro Techniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.B.T. Electro Techniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.B.T. Electro Techniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.B.T. Electro Techniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

Zoek naar antwoorden van E.B.T. Electro Techniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of E.B.T. Electro Techniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.B.T. Electro Techniek BVBA. Laat een reactie achter voor E.B.T. Electro Techniek BVBA. E.B.T. Electro Techniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.B.T. Electro Techniek BVBA. Leave a respond for E.B.T. Electro Techniek BVBA. E.B.T. Electro Techniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.B.T. Electro Techniek BVBA op de google maps. Adres en contacten E.B.T. Electro Techniek BVBA
Location of E.B.T. Electro Techniek BVBA on the google maps. Address and contacts of E.B.T. Electro Techniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come E.B.T. Electro Techniek BVBA E.B.T. Electro Techniek BVBA: Amtoys | P.N. Consult | Artiliège S.A. | Eurozak N.V. | Tenax N.V.

Other related companies as E.B.T. Electro Techniek BVBA: Amtoys | P.N. Consult | Artiliège S.A. | Eurozak N.V. | Tenax N.V.

E.B.T. Electro Techniek BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Tongeren (Mal), België. De volledige naam van het bedrijf is E.B.T. Electro Techniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05265716552. Het bedrijf E.B.T. Electro Techniek BVBA bevindt zich op het adres: Veldstraat 51,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in E.B.T. Electro Techniek BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.B.T. Electro Techniek BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.B.T. Electro Techniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.B.T. Electro Techniek BVBA, openstaande posities, locatie van E.B.T. Electro Techniek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

E.B.T. Electro Techniek BVBA is a company, that was registered 1985 in Tongeren (Mal) region, Belgium. Full name of company is E.B.T. Electro Techniek BVBA, company assigned to the tax number BE05265716552. The company E.B.T. Electro Techniek BVBA is located at the address: Veldstraat 51,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in E.B.T. Electro Techniek BVBA were not found.
The main activity of E.B.T. Electro Techniek BVBA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of E.B.T. Electro Techniek BVBA is not available. You also can look at reviews of E.B.T. Electro Techniek BVBA, open positions, location of E.B.T. Electro Techniek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.B.T. Electro Techniek BVBA, Tongeren (Mal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.B.T. Electro Techniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.B.T. Electro Techniek BVBA, Tongeren (Mal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.B.T. Electro Techniek BVBA, employees, financial statistics.