Druwel Elektro & Partners NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Druwel Elektro & Partners NV
Private companiesReal Estate • Druwel Elektro & Partners NV

Contactgegevens Druwel Elektro & Partners NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Druwel Elektro & Partners NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Druwel Elektro & Partners NV

Regio (region): Zedelgem (Loppem), België

Adres (address): Rijselsestraat 9,8210, België

Telefoon (phone): 050 84 00 54 050 84 00 54

Fax (fax): +32 (13) 829-23-45 +32 (13) 829-23-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Druwel Elektro & Partners NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Druwel Elektro & Partners NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Druwel Elektro & Partners NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Druwel Elektro & Partners NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Druwel Elektro & Partners NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Druwel Elektro & Partners NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Druwel Elektro & Partners NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Druwel Elektro & Partners NV
Products information Druwel Elektro & Partners NV

BTW identificatienummer (tax): BE01903076171
Ondernemingsnummer: 9981048583
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Druwel Elektro & Partners NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Druwel Elektro & Partners NV
(Get full report from official database of BE for Druwel Elektro & Partners NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Druwel Elektro & Partners NV
Addition kinds of activities for Druwel Elektro & Partners NV

738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
20660000. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
26119901. Pulp gemaakt van lompen, bagassse, hennep of andere vezelbasis | Pulp made from rags, bagassse, hemp, or other fiber base
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
50310300. Deuren en ramen | Doors and windows
50520201. Steenkool | Coal
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair

Werken bij Druwel Elektro & Partners NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Druwel Elektro & Partners NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Druwel Elektro & Partners NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Druwel Elektro & Partners NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van Druwel Elektro & Partners NV in sociale netwerken
Look for responds of Druwel Elektro & Partners NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Druwel Elektro & Partners NV. Laat een reactie achter voor Druwel Elektro & Partners NV. Druwel Elektro & Partners NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Druwel Elektro & Partners NV. Leave a respond for Druwel Elektro & Partners NV. Druwel Elektro & Partners NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Druwel Elektro & Partners NV op de google maps. Adres en contacten Druwel Elektro & Partners NV
Location of Druwel Elektro & Partners NV on the google maps. Address and contacts of Druwel Elektro & Partners NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Druwel Elektro & Partners NV Druwel Elektro & Partners NV: Alpha Copy BVBA | Verlinden Bert BVBA | Van Hullebus | Foire Internationale de Liège S.C. | VANSTRAELEN, STEVE

Other related companies as Druwel Elektro & Partners NV: Alpha Copy BVBA | Verlinden Bert BVBA | Van Hullebus | Foire Internationale de Liège S.C. | VANSTRAELEN, STEVE

Druwel Elektro & Partners NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Zedelgem (Loppem), België. De volledige naam van het bedrijf is Druwel Elektro & Partners NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01903076171. Het bedrijf Druwel Elektro & Partners NV bevindt zich op het adres: Rijselsestraat 9,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Druwel Elektro & Partners NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Druwel Elektro & Partners NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Druwel Elektro & Partners NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Druwel Elektro & Partners NV, openstaande posities, locatie van Druwel Elektro & Partners NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Druwel Elektro & Partners NV is a company, that was registered 2004 in Zedelgem (Loppem) region, Belgium. Full name of company is Druwel Elektro & Partners NV, company assigned to the tax number BE01903076171. The company Druwel Elektro & Partners NV is located at the address: Rijselsestraat 9,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Druwel Elektro & Partners NV were not found.
The main activity of Druwel Elektro & Partners NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Druwel Elektro & Partners NV is not available. You also can look at reviews of Druwel Elektro & Partners NV, open positions, location of Druwel Elektro & Partners NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Druwel Elektro & Partners NV, Zedelgem (Loppem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Druwel Elektro & Partners NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Druwel Elektro & Partners NV, Zedelgem (Loppem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Druwel Elektro & Partners NV, employees, financial statistics.