DEVRIENDT PETER

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DEVRIENDT PETER
Private companiesMetal Mining • DEVRIENDT PETER

Contactgegevens DEVRIENDT PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVRIENDT PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVRIENDT PETER

Regio (region): Ichtegem (Eernegem), België

Adres (address): Sint-Sebastiaanstraat 33,8480, België

Telefoon (phone): 059 29 97 85; 0477 28 67 33 059 29 97 85; 0477 28 67 33

Fax (fax): 059 29 97 85 059 29 97 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVRIENDT PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVRIENDT PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVRIENDT PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVRIENDT PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVRIENDT PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVRIENDT PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVRIENDT PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVRIENDT PETER
Products information DEVRIENDT PETER

BTW identificatienummer (tax): BE09795379638
Ondernemingsnummer: 3080261230
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DEVRIENDT PETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVRIENDT PETER
(Get full report from official database of BE for DEVRIENDT PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVRIENDT PETER
Addition kinds of activities for DEVRIENDT PETER

20670000. Kauwgom | Chewing gum
35230110. Haying machines: maaiers, harken, stapelaars, enz. | Haying machines: mowers, rakes, stackers, etc.
36610103. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
76999911. Typewriter reparatie, inclusief elektrische | Typewriter repair, including electric

Werken bij DEVRIENDT PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVRIENDT PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVRIENDT PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVRIENDT PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van DEVRIENDT PETER in sociale netwerken
Look for responds of DEVRIENDT PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVRIENDT PETER. Laat een reactie achter voor DEVRIENDT PETER. DEVRIENDT PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVRIENDT PETER. Leave a respond for DEVRIENDT PETER. DEVRIENDT PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVRIENDT PETER op de google maps. Adres en contacten DEVRIENDT PETER
Location of DEVRIENDT PETER on the google maps. Address and contacts of DEVRIENDT PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVRIENDT PETER DEVRIENDT PETER: DE CUYPER D | C.E.B. SPRL | Euralpack NV | Elsevier Business Information | PAUWELS, JON

Other related companies as DEVRIENDT PETER: DE CUYPER D | C.E.B. SPRL | Euralpack NV | Elsevier Business Information | PAUWELS, JON

DEVRIENDT PETER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ichtegem (Eernegem), België. De volledige naam van het bedrijf is DEVRIENDT PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09795379638. Het bedrijf DEVRIENDT PETER bevindt zich op het adres: Sint-Sebastiaanstraat 33,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 623,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DEVRIENDT PETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVRIENDT PETER is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVRIENDT PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVRIENDT PETER, openstaande posities, locatie van DEVRIENDT PETER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVRIENDT PETER is a company, that was registered 1988 in Ichtegem (Eernegem) region, Belgium. Full name of company is DEVRIENDT PETER, company assigned to the tax number BE09795379638. The company DEVRIENDT PETER is located at the address: Sint-Sebastiaanstraat 33,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 623,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DEVRIENDT PETER were not found.
The main activity of DEVRIENDT PETER is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVRIENDT PETER is not available. You also can look at reviews of DEVRIENDT PETER, open positions, location of DEVRIENDT PETER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVRIENDT PETER, Ichtegem (Eernegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVRIENDT PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVRIENDT PETER, Ichtegem (Eernegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVRIENDT PETER, employees, financial statistics.