Dejongh Electrics BVBA

Contactgegevens Dejongh Electrics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dejongh Electrics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dejongh Electrics BVBA

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Hilloweg 1,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 95 69 03 666 95 69

Fax (fax): 03 666 76 15 03 666 76 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dejongh Electrics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dejongh Electrics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dejongh Electrics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dejongh Electrics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dejongh Electrics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dejongh Electrics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dejongh Electrics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dejongh Electrics BVBA
Products information Dejongh Electrics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07375091552
Ondernemingsnummer: 8099914550
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dejongh Electrics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dejongh Electrics BVBA
(Get full report from official database of BE for Dejongh Electrics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dejongh Electrics BVBA
Addition kinds of activities for Dejongh Electrics BVBA

3263. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
5072. Hardware | Hardware
326400. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
07839903. Spuitdiensten, sierstruik | Spraying services, ornamental bush
14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
35560210. Oilseed crushing en extractie machines | Oilseed crushing and extracting machinery
38240117. Water meters | Water meters
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec

Werken bij Dejongh Electrics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dejongh Electrics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dejongh Electrics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dejongh Electrics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Dejongh Electrics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dejongh Electrics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dejongh Electrics BVBA. Laat een reactie achter voor Dejongh Electrics BVBA. Dejongh Electrics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dejongh Electrics BVBA. Leave a respond for Dejongh Electrics BVBA. Dejongh Electrics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dejongh Electrics BVBA op de google maps. Adres en contacten Dejongh Electrics BVBA
Location of Dejongh Electrics BVBA on the google maps. Address and contacts of Dejongh Electrics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dejongh Electrics BVBA Dejongh Electrics BVBA: Goemaere Bouwwerken BVBA | Tas Robbie | Atma Kitchen Shop | Habucu N.V. | Sibelco - S.C.R

Other related companies as Dejongh Electrics BVBA: Goemaere Bouwwerken BVBA | Tas Robbie | Atma Kitchen Shop | Habucu N.V. | Sibelco - S.C.R

Dejongh Electrics BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is Dejongh Electrics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07375091552. Het bedrijf Dejongh Electrics BVBA bevindt zich op het adres: Hilloweg 1,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 841,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dejongh Electrics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dejongh Electrics BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dejongh Electrics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dejongh Electrics BVBA, openstaande posities, locatie van Dejongh Electrics BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dejongh Electrics BVBA is a company, that was registered 2017 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is Dejongh Electrics BVBA, company assigned to the tax number BE07375091552. The company Dejongh Electrics BVBA is located at the address: Hilloweg 1,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 841,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dejongh Electrics BVBA were not found.
The main activity of Dejongh Electrics BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dejongh Electrics BVBA is not available. You also can look at reviews of Dejongh Electrics BVBA, open positions, location of Dejongh Electrics BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dejongh Electrics BVBA, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dejongh Electrics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dejongh Electrics BVBA, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dejongh Electrics BVBA, employees, financial statistics.