AVELEC bvba

Contactgegevens AVELEC bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVELEC bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVELEC bvba

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Groenstraat 147,1800, België

Telefoon (phone): 02 252 21 57 02 252 21 57

Fax (fax): 02 252 56 24 02 252 56 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVELEC bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVELEC bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVELEC bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVELEC bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVELEC bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVELEC bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVELEC bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVELEC bvba
Products information AVELEC bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04294799804
Ondernemingsnummer: 2638885498
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AVELEC bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVELEC bvba
(Get full report from official database of BE for AVELEC bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVELEC bvba
Addition kinds of activities for AVELEC bvba

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
14999905. Diatomaceous earth mining | Diatomaceous earth mining
32559900. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
39440402. Pistolen, speelgoed | Pistols, toy
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij AVELEC bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVELEC bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVELEC bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVELEC bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

Zoek naar antwoorden van AVELEC bvba in sociale netwerken
Look for responds of AVELEC bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVELEC bvba. Laat een reactie achter voor AVELEC bvba. AVELEC bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVELEC bvba. Leave a respond for AVELEC bvba. AVELEC bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVELEC bvba op de google maps. Adres en contacten AVELEC bvba
Location of AVELEC bvba on the google maps. Address and contacts of AVELEC bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come AVELEC bvba AVELEC bvba: Huis Fokker | Icasas | Home Claire VZW | Vanden Bosch F | RECORD BVBA

Other related companies as AVELEC bvba: Huis Fokker | Icasas | Home Claire VZW | Vanden Bosch F | RECORD BVBA

AVELEC bvba is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is AVELEC bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04294799804. Het bedrijf AVELEC bvba bevindt zich op het adres: Groenstraat 147,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 680,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AVELEC bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVELEC bvba is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVELEC bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVELEC bvba, openstaande posities, locatie van AVELEC bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVELEC bvba is a company, that was registered 1987 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is AVELEC bvba, company assigned to the tax number BE04294799804. The company AVELEC bvba is located at the address: Groenstraat 147,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 680,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AVELEC bvba were not found.
The main activity of AVELEC bvba is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AVELEC bvba is not available. You also can look at reviews of AVELEC bvba, open positions, location of AVELEC bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVELEC bvba, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVELEC bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVELEC bvba, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVELEC bvba, employees, financial statistics.