Cocquyt Bouwbedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Cocquyt Bouwbedrijf BVBA
Private companiesTransportation by Air • Cocquyt Bouwbedrijf BVBA

Contactgegevens Cocquyt Bouwbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cocquyt Bouwbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cocquyt Bouwbedrijf BVBA

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Natiënlaan 265,8300, België

Telefoon (phone): 050 60 71 32; 0475 29 45 80 050 60 71 32; 0475 29 45 80

Fax (fax): 050 61 17 71 050 61 17 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cocquyt Bouwbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cocquyt Bouwbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cocquyt Bouwbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cocquyt Bouwbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cocquyt Bouwbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cocquyt Bouwbedrijf BVBA
Products information Cocquyt Bouwbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01167816162
Ondernemingsnummer: 9477600097
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cocquyt Bouwbedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cocquyt Bouwbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Cocquyt Bouwbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cocquyt Bouwbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Cocquyt Bouwbedrijf BVBA

539900. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
22111205. Chenilles, tufted textiel | Chenilles, tufted textile
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
65539902. Begraafplaatsen, onroerend goed operatie | Cemeteries, real estate operation
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
95110201. Sanitair engineering bureau, overheid | Sanitary engineering agency, government

Werken bij Cocquyt Bouwbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cocquyt Bouwbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cocquyt Bouwbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cocquyt Bouwbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

Zoek naar antwoorden van Cocquyt Bouwbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cocquyt Bouwbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cocquyt Bouwbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Cocquyt Bouwbedrijf BVBA. Cocquyt Bouwbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cocquyt Bouwbedrijf BVBA. Leave a respond for Cocquyt Bouwbedrijf BVBA. Cocquyt Bouwbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cocquyt Bouwbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Cocquyt Bouwbedrijf BVBA
Location of Cocquyt Bouwbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Cocquyt Bouwbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cocquyt Bouwbedrijf BVBA Cocquyt Bouwbedrijf BVBA: Metalgroup ASBL | Declerck D | SERIDEL SCRL | Jacques Koelewijn | Gregov Consulting BVBA

Other related companies as Cocquyt Bouwbedrijf BVBA: Metalgroup ASBL | Declerck D | SERIDEL SCRL | Jacques Koelewijn | Gregov Consulting BVBA

Cocquyt Bouwbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167816162. Het bedrijf Cocquyt Bouwbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Natiënlaan 265,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cocquyt Bouwbedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cocquyt Bouwbedrijf BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cocquyt Bouwbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Cocquyt Bouwbedrijf BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cocquyt Bouwbedrijf BVBA is a company, that was registered 2000 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE01167816162. The company Cocquyt Bouwbedrijf BVBA is located at the address: Natiënlaan 265,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cocquyt Bouwbedrijf BVBA were not found.
The main activity of Cocquyt Bouwbedrijf BVBA is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cocquyt Bouwbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, open positions, location of Cocquyt Bouwbedrijf BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cocquyt Bouwbedrijf BVBA, employees, financial statistics.