Alg elektriciteitswerken Vanlatum

Contactgegevens Alg elektriciteitswerken Vanlatum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alg elektriciteitswerken Vanlatum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alg elektriciteitswerken Vanlatum

Regio (region): Maldegem, België

Adres (address): Heirweg 17,9990, België

Telefoon (phone): 050 71 98 71 050 71 98 71

Fax (fax): +32 (71) 568-96-82 +32 (71) 568-96-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alg elektriciteitswerken Vanlatum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alg elektriciteitswerken Vanlatum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alg elektriciteitswerken Vanlatum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alg elektriciteitswerken Vanlatum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alg elektriciteitswerken Vanlatum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alg elektriciteitswerken Vanlatum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alg elektriciteitswerken Vanlatum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alg elektriciteitswerken Vanlatum
Products information Alg elektriciteitswerken Vanlatum

BTW identificatienummer (tax): BE04278869628
Ondernemingsnummer: 5670562744
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alg elektriciteitswerken Vanlatum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alg elektriciteitswerken Vanlatum
(Get full report from official database of BE for Alg elektriciteitswerken Vanlatum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alg elektriciteitswerken Vanlatum
Addition kinds of activities for Alg elektriciteitswerken Vanlatum

025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
20990307. Taartvullingen, behalve fruit, vlees en groente | Pie fillings, except fruit, meat, and vegetable
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
35650000. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
50210303. matrassen | Mattresses

Werken bij Alg elektriciteitswerken Vanlatum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alg elektriciteitswerken Vanlatum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alg elektriciteitswerken Vanlatum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alg elektriciteitswerken Vanlatum. Looking for open vacancies in other companies

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

Zoek naar antwoorden van Alg elektriciteitswerken Vanlatum in sociale netwerken
Look for responds of Alg elektriciteitswerken Vanlatum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alg elektriciteitswerken Vanlatum. Laat een reactie achter voor Alg elektriciteitswerken Vanlatum. Alg elektriciteitswerken Vanlatum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alg elektriciteitswerken Vanlatum. Leave a respond for Alg elektriciteitswerken Vanlatum. Alg elektriciteitswerken Vanlatum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alg elektriciteitswerken Vanlatum op de google maps. Adres en contacten Alg elektriciteitswerken Vanlatum
Location of Alg elektriciteitswerken Vanlatum on the google maps. Address and contacts of Alg elektriciteitswerken Vanlatum

Andere gerelateerde bedrijven als come Alg elektriciteitswerken Vanlatum Alg elektriciteitswerken Vanlatum: Jacxsens R & Zn vgn | BGS VERHUUR | Peeraerts Sven | Team Action | Wattiez Simon SPRL

Other related companies as Alg elektriciteitswerken Vanlatum: Jacxsens R & Zn vgn | BGS VERHUUR | Peeraerts Sven | Team Action | Wattiez Simon SPRL

Alg elektriciteitswerken Vanlatum is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Maldegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Alg elektriciteitswerken Vanlatum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04278869628. Het bedrijf Alg elektriciteitswerken Vanlatum bevindt zich op het adres: Heirweg 17,9990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alg elektriciteitswerken Vanlatum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alg elektriciteitswerken Vanlatum is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alg elektriciteitswerken Vanlatum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alg elektriciteitswerken Vanlatum, openstaande posities, locatie van Alg elektriciteitswerken Vanlatum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alg elektriciteitswerken Vanlatum is a company, that was registered 2013 in Maldegem region, Belgium. Full name of company is Alg elektriciteitswerken Vanlatum, company assigned to the tax number BE04278869628. The company Alg elektriciteitswerken Vanlatum is located at the address: Heirweg 17,9990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alg elektriciteitswerken Vanlatum were not found.
The main activity of Alg elektriciteitswerken Vanlatum is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alg elektriciteitswerken Vanlatum is not available. You also can look at reviews of Alg elektriciteitswerken Vanlatum, open positions, location of Alg elektriciteitswerken Vanlatum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alg elektriciteitswerken Vanlatum, Maldegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alg elektriciteitswerken Vanlatum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alg elektriciteitswerken Vanlatum, Maldegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alg elektriciteitswerken Vanlatum, employees, financial statistics.