A.E.B. Elektriciteit bvba

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • A.E.B. Elektriciteit bvba
Private companiesGeneral Merchandise Stores • A.E.B. Elektriciteit bvba

Contactgegevens A.E.B. Elektriciteit bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E.B. Elektriciteit bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E.B. Elektriciteit bvba

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Gallifortlei 185,2100, België

Telefoon (phone): 03 322 01 55; 03 322 18 82 03 322 01 55; 03 322 18 82

Fax (fax): +32 (81) 162-23-56 +32 (81) 162-23-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E.B. Elektriciteit bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E.B. Elektriciteit bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E.B. Elektriciteit bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E.B. Elektriciteit bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E.B. Elektriciteit bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E.B. Elektriciteit bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E.B. Elektriciteit bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E.B. Elektriciteit bvba
Products information A.E.B. Elektriciteit bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03651824951
Ondernemingsnummer: 1331237792
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.E.B. Elektriciteit bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E.B. Elektriciteit bvba
(Get full report from official database of BE for A.E.B. Elektriciteit bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E.B. Elektriciteit bvba
Addition kinds of activities for A.E.B. Elektriciteit bvba

32510201. Boek tegel, klei | Book tile, clay
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
50149901. Autobanden en buizen | Automobile tires and tubes
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture

Werken bij A.E.B. Elektriciteit bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E.B. Elektriciteit bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E.B. Elektriciteit bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E.B. Elektriciteit bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van A.E.B. Elektriciteit bvba in sociale netwerken
Look for responds of A.E.B. Elektriciteit bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E.B. Elektriciteit bvba. Laat een reactie achter voor A.E.B. Elektriciteit bvba. A.E.B. Elektriciteit bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E.B. Elektriciteit bvba. Leave a respond for A.E.B. Elektriciteit bvba. A.E.B. Elektriciteit bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E.B. Elektriciteit bvba op de google maps. Adres en contacten A.E.B. Elektriciteit bvba
Location of A.E.B. Elektriciteit bvba on the google maps. Address and contacts of A.E.B. Elektriciteit bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E.B. Elektriciteit bvba A.E.B. Elektriciteit bvba: Auto Galaxie SPRL | Bloemenberg | Garage Geeraerts NV | Group De Prins | Iberostar

Other related companies as A.E.B. Elektriciteit bvba: Auto Galaxie SPRL | Bloemenberg | Garage Geeraerts NV | Group De Prins | Iberostar

A.E.B. Elektriciteit bvba is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is A.E.B. Elektriciteit bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651824951. Het bedrijf A.E.B. Elektriciteit bvba bevindt zich op het adres: Gallifortlei 185,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.E.B. Elektriciteit bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.E.B. Elektriciteit bvba is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E.B. Elektriciteit bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E.B. Elektriciteit bvba, openstaande posities, locatie van A.E.B. Elektriciteit bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.E.B. Elektriciteit bvba is a company, that was registered 2005 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is A.E.B. Elektriciteit bvba, company assigned to the tax number BE03651824951. The company A.E.B. Elektriciteit bvba is located at the address: Gallifortlei 185,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.E.B. Elektriciteit bvba were not found.
The main activity of A.E.B. Elektriciteit bvba is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E.B. Elektriciteit bvba is not available. You also can look at reviews of A.E.B. Elektriciteit bvba, open positions, location of A.E.B. Elektriciteit bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E.B. Elektriciteit bvba, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E.B. Elektriciteit bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E.B. Elektriciteit bvba, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E.B. Elektriciteit bvba, employees, financial statistics.