COFATHEC RUEDA

Contactgegevens COFATHEC RUEDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COFATHEC RUEDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COFATHEC RUEDA

Regio (region): Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 26,5190, België

Telefoon (phone): 071 78 88 14 071 78 88 14

Fax (fax): 071 78 31 97 071 78 31 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COFATHEC RUEDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COFATHEC RUEDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COFATHEC RUEDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COFATHEC RUEDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COFATHEC RUEDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COFATHEC RUEDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COFATHEC RUEDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COFATHEC RUEDA
Products information COFATHEC RUEDA

BTW identificatienummer (tax): BE06520080566
Ondernemingsnummer: 9282867431
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COFATHEC RUEDA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COFATHEC RUEDA
(Get full report from official database of BE for COFATHEC RUEDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COFATHEC RUEDA
Addition kinds of activities for COFATHEC RUEDA

20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
24210302. Flitches (fineer voorraad), gemaakt in zagerijen | Flitches (veneer stock), made in sawmills
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
33399900. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
37430305. Lokomotieven en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Switching locomotives and parts, electric and nonelectric
51719901. Petroleumcentrales | Petroleum bulk stations

Werken bij COFATHEC RUEDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COFATHEC RUEDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COFATHEC RUEDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COFATHEC RUEDA. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

Zoek naar antwoorden van COFATHEC RUEDA in sociale netwerken
Look for responds of COFATHEC RUEDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COFATHEC RUEDA. Laat een reactie achter voor COFATHEC RUEDA. COFATHEC RUEDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COFATHEC RUEDA. Leave a respond for COFATHEC RUEDA. COFATHEC RUEDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COFATHEC RUEDA op de google maps. Adres en contacten COFATHEC RUEDA
Location of COFATHEC RUEDA on the google maps. Address and contacts of COFATHEC RUEDA

Andere gerelateerde bedrijven als come COFATHEC RUEDA COFATHEC RUEDA: KOKO-SINEL | Loc'Azur Yachting | Dubray | Decatechnic NV | Debois Marine SPRL

Other related companies as COFATHEC RUEDA: KOKO-SINEL | Loc'Azur Yachting | Dubray | Decatechnic NV | Debois Marine SPRL

COFATHEC RUEDA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is COFATHEC RUEDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06520080566. Het bedrijf COFATHEC RUEDA bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 26,5190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COFATHEC RUEDA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COFATHEC RUEDA is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COFATHEC RUEDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COFATHEC RUEDA, openstaande posities, locatie van COFATHEC RUEDA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COFATHEC RUEDA is a company, that was registered 2002 in Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is COFATHEC RUEDA, company assigned to the tax number BE06520080566. The company COFATHEC RUEDA is located at the address: Rue Emile Vandervelde 26,5190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COFATHEC RUEDA were not found.
The main activity of COFATHEC RUEDA is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COFATHEC RUEDA is not available. You also can look at reviews of COFATHEC RUEDA, open positions, location of COFATHEC RUEDA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COFATHEC RUEDA, Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COFATHEC RUEDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COFATHEC RUEDA, Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COFATHEC RUEDA, employees, financial statistics.