Chrisly Elektro BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Chrisly Elektro BVBA
Private companiesTobacco Products • Chrisly Elektro BVBA

Contactgegevens Chrisly Elektro BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chrisly Elektro BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chrisly Elektro BVBA

Regio (region): Bredene, België

Adres (address): Dorpsstraat 85,8450, België

Telefoon (phone): 059 33 38 33 059 33 38 33

Fax (fax): 059 33 40 47 059 33 40 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chrisly Elektro BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chrisly Elektro BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chrisly Elektro BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chrisly Elektro BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chrisly Elektro BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chrisly Elektro BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chrisly Elektro BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chrisly Elektro BVBA
Products information Chrisly Elektro BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04958923339
Ondernemingsnummer: 9387237548
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Chrisly Elektro BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chrisly Elektro BVBA
(Get full report from official database of BE for Chrisly Elektro BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chrisly Elektro BVBA
Addition kinds of activities for Chrisly Elektro BVBA

3482. Wapenmunitie | Small arms ammunition
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
22730403. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, jute, enz. | Carpets: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec

Werken bij Chrisly Elektro BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chrisly Elektro BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chrisly Elektro BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chrisly Elektro BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

Zoek naar antwoorden van Chrisly Elektro BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Chrisly Elektro BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chrisly Elektro BVBA. Laat een reactie achter voor Chrisly Elektro BVBA. Chrisly Elektro BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chrisly Elektro BVBA. Leave a respond for Chrisly Elektro BVBA. Chrisly Elektro BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chrisly Elektro BVBA op de google maps. Adres en contacten Chrisly Elektro BVBA
Location of Chrisly Elektro BVBA on the google maps. Address and contacts of Chrisly Elektro BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chrisly Elektro BVBA Chrisly Elektro BVBA: UTi Belgium NV | CADRES-D'ART COSY HOME nv-VAN DEN AUWEELE LUDO | André Posel SPRL | O.N.A.F.T.S.-Z.F.A. | Spanolux S.A.

Other related companies as Chrisly Elektro BVBA: UTi Belgium NV | CADRES-D'ART COSY HOME nv-VAN DEN AUWEELE LUDO | André Posel SPRL | O.N.A.F.T.S.-Z.F.A. | Spanolux S.A.

Chrisly Elektro BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bredene, België. De volledige naam van het bedrijf is Chrisly Elektro BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04958923339. Het bedrijf Chrisly Elektro BVBA bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 85,8450. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Chrisly Elektro BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chrisly Elektro BVBA is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chrisly Elektro BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chrisly Elektro BVBA, openstaande posities, locatie van Chrisly Elektro BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chrisly Elektro BVBA is a company, that was registered 2004 in Bredene region, Belgium. Full name of company is Chrisly Elektro BVBA, company assigned to the tax number BE04958923339. The company Chrisly Elektro BVBA is located at the address: Dorpsstraat 85,8450. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 171,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Chrisly Elektro BVBA were not found.
The main activity of Chrisly Elektro BVBA is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chrisly Elektro BVBA is not available. You also can look at reviews of Chrisly Elektro BVBA, open positions, location of Chrisly Elektro BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chrisly Elektro BVBA, Bredene: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chrisly Elektro BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chrisly Elektro BVBA, Bredene: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chrisly Elektro BVBA, employees, financial statistics.