DD-PRINT DE DECKER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DD-PRINT DE DECKER
Private companiesFood Stores • DD-PRINT DE DECKER

Contactgegevens DD-PRINT DE DECKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DD-PRINT DE DECKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DD-PRINT DE DECKER

Regio (region): Ninove, België

Adres (address): Brusselstraat 74,9400, België

Telefoon (phone): 054 25 20 10 054 25 20 10

Fax (fax): 054 25 20 11 054 25 20 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DD-PRINT DE DECKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DD-PRINT DE DECKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DD-PRINT DE DECKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DD-PRINT DE DECKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DD-PRINT DE DECKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DD-PRINT DE DECKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DD-PRINT DE DECKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DD-PRINT DE DECKER
Products information DD-PRINT DE DECKER

BTW identificatienummer (tax): BE04068481445
Ondernemingsnummer: 8468231201
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DD-PRINT DE DECKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DD-PRINT DE DECKER
(Get full report from official database of BE for DD-PRINT DE DECKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DD-PRINT DE DECKER
Addition kinds of activities for DD-PRINT DE DECKER

504401. Rekenmachines | Calculating machines
754299. Carwashes, nec | Carwashes, nec
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
32110300. Bouwglas | Construction glass

Werken bij DD-PRINT DE DECKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DD-PRINT DE DECKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DD-PRINT DE DECKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DD-PRINT DE DECKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

Zoek naar antwoorden van DD-PRINT DE DECKER in sociale netwerken
Look for responds of DD-PRINT DE DECKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DD-PRINT DE DECKER. Laat een reactie achter voor DD-PRINT DE DECKER. DD-PRINT DE DECKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DD-PRINT DE DECKER. Leave a respond for DD-PRINT DE DECKER. DD-PRINT DE DECKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DD-PRINT DE DECKER op de google maps. Adres en contacten DD-PRINT DE DECKER
Location of DD-PRINT DE DECKER on the google maps. Address and contacts of DD-PRINT DE DECKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DD-PRINT DE DECKER DD-PRINT DE DECKER: VAN DEN BROECK | Spartan Panel NV | AGORA-LIBRIS | Luyckx K | Thyssen S.A.

Other related companies as DD-PRINT DE DECKER: VAN DEN BROECK | Spartan Panel NV | AGORA-LIBRIS | Luyckx K | Thyssen S.A.

DD-PRINT DE DECKER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Ninove, België. De volledige naam van het bedrijf is DD-PRINT DE DECKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04068481445. Het bedrijf DD-PRINT DE DECKER bevindt zich op het adres: Brusselstraat 74,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DD-PRINT DE DECKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DD-PRINT DE DECKER is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DD-PRINT DE DECKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DD-PRINT DE DECKER, openstaande posities, locatie van DD-PRINT DE DECKER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DD-PRINT DE DECKER is a company, that was registered 2012 in Ninove region, Belgium. Full name of company is DD-PRINT DE DECKER, company assigned to the tax number BE04068481445. The company DD-PRINT DE DECKER is located at the address: Brusselstraat 74,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DD-PRINT DE DECKER were not found.
The main activity of DD-PRINT DE DECKER is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DD-PRINT DE DECKER is not available. You also can look at reviews of DD-PRINT DE DECKER, open positions, location of DD-PRINT DE DECKER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DD-PRINT DE DECKER, Ninove: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DD-PRINT DE DECKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DD-PRINT DE DECKER, Ninove: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DD-PRINT DE DECKER, employees, financial statistics.