Cockaert Copy Service BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Cockaert Copy Service BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • Cockaert Copy Service BVBA

Contactgegevens Cockaert Copy Service BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cockaert Copy Service BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cockaert Copy Service BVBA

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 11-13,2500, België

Telefoon (phone): 03 480 39 75 03 480 39 75

Fax (fax): 03 488 22 65 03 488 22 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cockaert Copy Service BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cockaert Copy Service BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cockaert Copy Service BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cockaert Copy Service BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cockaert Copy Service BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cockaert Copy Service BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cockaert Copy Service BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cockaert Copy Service BVBA
Products information Cockaert Copy Service BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09012054443
Ondernemingsnummer: 4120666503
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Cockaert Copy Service BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cockaert Copy Service BVBA
(Get full report from official database of BE for Cockaert Copy Service BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cockaert Copy Service BVBA
Addition kinds of activities for Cockaert Copy Service BVBA

495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
32960000. Minerale wol | Mineral wool
37430304. Spoor locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Railroad locomotives and parts, electric or nonelectric
50920000. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies

Werken bij Cockaert Copy Service BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cockaert Copy Service BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cockaert Copy Service BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cockaert Copy Service BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

Zoek naar antwoorden van Cockaert Copy Service BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cockaert Copy Service BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cockaert Copy Service BVBA. Laat een reactie achter voor Cockaert Copy Service BVBA. Cockaert Copy Service BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cockaert Copy Service BVBA. Leave a respond for Cockaert Copy Service BVBA. Cockaert Copy Service BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cockaert Copy Service BVBA op de google maps. Adres en contacten Cockaert Copy Service BVBA
Location of Cockaert Copy Service BVBA on the google maps. Address and contacts of Cockaert Copy Service BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cockaert Copy Service BVBA Cockaert Copy Service BVBA: Bartels Hekwerk Installatie Bedrijf | Declercq Ets SPRL | PEUGEOT/ GARAGE NOVA | EURODESIGN COLLECTIONS NV | Golfbreker

Other related companies as Cockaert Copy Service BVBA: Bartels Hekwerk Installatie Bedrijf | Declercq Ets SPRL | PEUGEOT/ GARAGE NOVA | EURODESIGN COLLECTIONS NV | Golfbreker

Cockaert Copy Service BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Cockaert Copy Service BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09012054443. Het bedrijf Cockaert Copy Service BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 11-13,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Cockaert Copy Service BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cockaert Copy Service BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cockaert Copy Service BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cockaert Copy Service BVBA, openstaande posities, locatie van Cockaert Copy Service BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cockaert Copy Service BVBA is a company, that was registered 1994 in Lier region, Belgium. Full name of company is Cockaert Copy Service BVBA, company assigned to the tax number BE09012054443. The company Cockaert Copy Service BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 11-13,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Cockaert Copy Service BVBA were not found.
The main activity of Cockaert Copy Service BVBA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cockaert Copy Service BVBA is not available. You also can look at reviews of Cockaert Copy Service BVBA, open positions, location of Cockaert Copy Service BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cockaert Copy Service BVBA, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cockaert Copy Service BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cockaert Copy Service BVBA, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cockaert Copy Service BVBA, employees, financial statistics.