Bourtembourg F

Contactgegevens Bourtembourg F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bourtembourg F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bourtembourg F

Regio (region): Couvin, België

Adres (address): Faubourg de la Ville 7,5660, België

Telefoon (phone): 060 34 73 33 060 34 73 33

Fax (fax): 060 37 88 70 060 37 88 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bourtembourg F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bourtembourg F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bourtembourg F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bourtembourg F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bourtembourg F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bourtembourg F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bourtembourg F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bourtembourg F
Products information Bourtembourg F

BTW identificatienummer (tax): BE01458953857
Ondernemingsnummer: 3726257324
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bourtembourg F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bourtembourg F
(Get full report from official database of BE for Bourtembourg F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bourtembourg F
Addition kinds of activities for Bourtembourg F

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
3275. Gipsproducten | Gypsum products
314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco

Werken bij Bourtembourg F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bourtembourg F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bourtembourg F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bourtembourg F. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Bourtembourg F in sociale netwerken
Look for responds of Bourtembourg F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bourtembourg F. Laat een reactie achter voor Bourtembourg F. Bourtembourg F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bourtembourg F. Leave a respond for Bourtembourg F. Bourtembourg F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bourtembourg F op de google maps. Adres en contacten Bourtembourg F
Location of Bourtembourg F on the google maps. Address and contacts of Bourtembourg F

Andere gerelateerde bedrijven als come Bourtembourg F Bourtembourg F: Gamma Construct SCRL | Mecanic Systems S.A. | AXXES MEDIA BVBA | Eric Kuzimski | Ressel-Consulting

Other related companies as Bourtembourg F: Gamma Construct SCRL | Mecanic Systems S.A. | AXXES MEDIA BVBA | Eric Kuzimski | Ressel-Consulting

Bourtembourg F is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Couvin, België. De volledige naam van het bedrijf is Bourtembourg F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458953857. Het bedrijf Bourtembourg F bevindt zich op het adres: Faubourg de la Ville 7,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 125,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bourtembourg F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bourtembourg F is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bourtembourg F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bourtembourg F, openstaande posities, locatie van Bourtembourg F op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bourtembourg F is a company, that was registered 2006 in Couvin region, Belgium. Full name of company is Bourtembourg F, company assigned to the tax number BE01458953857. The company Bourtembourg F is located at the address: Faubourg de la Ville 7,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 125,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bourtembourg F were not found.
The main activity of Bourtembourg F is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bourtembourg F is not available. You also can look at reviews of Bourtembourg F, open positions, location of Bourtembourg F on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bourtembourg F, Couvin: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bourtembourg F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bourtembourg F, Couvin: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bourtembourg F, employees, financial statistics.