Artdigit

Particuliere bedrijvenBosbouw • Artdigit
Private companiesForestry • Artdigit

Contactgegevens Artdigit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artdigit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artdigit

Regio (region): Kampenhout, België

Adres (address): Oudestraat 19,1910, België

Telefoon (phone): 016 60 00 85 016 60 00 85

Fax (fax): +32 (87) 815-76-27 +32 (87) 815-76-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artdigit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artdigit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artdigit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artdigit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artdigit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artdigit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artdigit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artdigit
Products information Artdigit

BTW identificatienummer (tax): BE05049285888
Ondernemingsnummer: 9724792480
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Artdigit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artdigit
(Get full report from official database of BE for Artdigit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artdigit
Addition kinds of activities for Artdigit

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
349602. Draadketting | Wire chain
394400. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
24990905. Aardappelmashers, hout | Potato mashers, wood
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
38120603. Elektronisch veld detectie apparaat (luchtvaart) | Electronic field detection apparatus (aeronautical)

Werken bij Artdigit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artdigit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artdigit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artdigit. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van Artdigit in sociale netwerken
Look for responds of Artdigit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artdigit. Laat een reactie achter voor Artdigit. Artdigit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artdigit. Leave a respond for Artdigit. Artdigit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artdigit op de google maps. Adres en contacten Artdigit
Location of Artdigit on the google maps. Address and contacts of Artdigit

Andere gerelateerde bedrijven als come Artdigit Artdigit: Frank Dakwerken | Tein Telecom SA | Trade Gold Tech SPRL | Cocca's | AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL

Other related companies as Artdigit: Frank Dakwerken | Tein Telecom SA | Trade Gold Tech SPRL | Cocca's | AIR SHOW BALLOON-STUDIO 1 SPRL

Artdigit is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Kampenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Artdigit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049285888. Het bedrijf Artdigit bevindt zich op het adres: Oudestraat 19,1910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Artdigit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artdigit is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artdigit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artdigit, openstaande posities, locatie van Artdigit op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Artdigit is a company, that was registered 1994 in Kampenhout region, Belgium. Full name of company is Artdigit, company assigned to the tax number BE05049285888. The company Artdigit is located at the address: Oudestraat 19,1910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Artdigit were not found.
The main activity of Artdigit is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Artdigit is not available. You also can look at reviews of Artdigit, open positions, location of Artdigit on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artdigit, Kampenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artdigit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artdigit, Kampenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artdigit, employees, financial statistics.