A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Contactgegevens A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Londenstraat 28-30,2000, België

Telefoon (phone): 03 205 60 60 03 205 60 60

Fax (fax): 03 205 60 69 03 205 60 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.A. THE COLOR REVOLUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.A. THE COLOR REVOLUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
Products information A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

BTW identificatienummer (tax): BE02741333007
Ondernemingsnummer: 7176239013
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.A.A. THE COLOR REVOLUTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
(Get full report from official database of BE for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
Addition kinds of activities for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation
76991002. Piano tuning en reparatie | Piano tuning and repair

Werken bij A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION in sociale netwerken
Look for responds of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Laat een reactie achter voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. A.A.A. THE COLOR REVOLUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Leave a respond for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. A.A.A. THE COLOR REVOLUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.A. THE COLOR REVOLUTION op de google maps. Adres en contacten A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
Location of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION on the google maps. Address and contacts of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.A. THE COLOR REVOLUTION A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: Brion Immo SA | COBELUX SA | Huro N.V. | Netvision NV | ONCKELINX, RIK

Other related companies as A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: Brion Immo SA | COBELUX SA | Huro N.V. | Netvision NV | ONCKELINX, RIK

A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02741333007. Het bedrijf A.A.A. THE COLOR REVOLUTION bevindt zich op het adres: Londenstraat 28-30,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.A.A. THE COLOR REVOLUTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, openstaande posities, locatie van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is a company, that was registered 2011 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, company assigned to the tax number BE02741333007. The company A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is located at the address: Londenstraat 28-30,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.A.A. THE COLOR REVOLUTION were not found.
The main activity of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is not available. You also can look at reviews of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, open positions, location of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, employees, financial statistics.