BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL
Private companiesTransportation by Air • BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL

Contactgegevens BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Saint-Léonard 541,4000, België

Telefoon (phone): 04 227 47 15 04 227 47 15

Fax (fax): 04 227 54 32 04 227 54 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL
Products information BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09656127929
Ondernemingsnummer: 8633026123
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL
(Get full report from official database of BE for BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL
Addition kinds of activities for BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
20450110. Pannenkoekmengsels, bereid: van gekochte bloem | Pancake mixes, prepared: from purchased flour
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
32970102. Baksteen, koolstof | Brick, carbon
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric

Werken bij BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL. Laat een reactie achter voor BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL. BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL. Leave a respond for BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL. BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL op de google maps. Adres en contacten BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL
Location of BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL on the google maps. Address and contacts of BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL: ATELIER FEELINE NV | Lance SPRL | Lambrechts Willy NV | Online4U BVBA | Domaine du Menil

Other related companies as BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL: ATELIER FEELINE NV | Lance SPRL | Lambrechts Willy NV | Online4U BVBA | Domaine du Menil

BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656127929. Het bedrijf BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Léonard 541,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, openstaande posities, locatie van BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL is a company, that was registered 2009 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, company assigned to the tax number BE09656127929. The company BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL is located at the address: Rue Saint-Léonard 541,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL were not found.
The main activity of BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL is not available. You also can look at reviews of BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, open positions, location of BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL, employees, financial statistics.