A A ABILITY ACCESS sa SA

Contactgegevens A A ABILITY ACCESS sa SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A ABILITY ACCESS sa SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A ABILITY ACCESS sa SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue Sabin 1,1300, België

Telefoon (phone): 010 22 75 56 010 22 75 56

Fax (fax): 010 22 79 10 010 22 79 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A ABILITY ACCESS sa SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A ABILITY ACCESS sa SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A ABILITY ACCESS sa SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A ABILITY ACCESS sa SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A ABILITY ACCESS sa SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A ABILITY ACCESS sa SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A ABILITY ACCESS sa SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A ABILITY ACCESS sa SA
Products information A A ABILITY ACCESS sa SA

BTW identificatienummer (tax): BE02562255859
Ondernemingsnummer: 6808197021
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A A ABILITY ACCESS sa SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A ABILITY ACCESS sa SA
(Get full report from official database of BE for A A ABILITY ACCESS sa SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A ABILITY ACCESS sa SA
Addition kinds of activities for A A ABILITY ACCESS sa SA

504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
01820103. Champignons, onder dekking gekweekt | Mushrooms, grown under cover
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
31990301. Riem veters, leer | Belt laces, leather

Werken bij A A ABILITY ACCESS sa SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A ABILITY ACCESS sa SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A ABILITY ACCESS sa SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A ABILITY ACCESS sa SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoolverlaters welkom bij Volvo Group Belgium (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Group Belgium werft productiemedewerkers en orderpickers aan , er is een snelle opstart voorzien. Contacteer ons voor meer info!

  • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van A A ABILITY ACCESS sa SA in sociale netwerken
Look for responds of A A ABILITY ACCESS sa SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A ABILITY ACCESS sa SA. Laat een reactie achter voor A A ABILITY ACCESS sa SA. A A ABILITY ACCESS sa SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A ABILITY ACCESS sa SA. Leave a respond for A A ABILITY ACCESS sa SA. A A ABILITY ACCESS sa SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A ABILITY ACCESS sa SA op de google maps. Adres en contacten A A ABILITY ACCESS sa SA
Location of A A ABILITY ACCESS sa SA on the google maps. Address and contacts of A A ABILITY ACCESS sa SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A A ABILITY ACCESS sa SA A A ABILITY ACCESS sa SA: Verana NV | BCJ Verhuur Springkastelen | JOEL VERHEYE NV | | Appart-Relations

Other related companies as A A ABILITY ACCESS sa SA: Verana NV | BCJ Verhuur Springkastelen | JOEL VERHEYE NV | | Appart-Relations

A A ABILITY ACCESS sa SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is A A ABILITY ACCESS sa SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02562255859. Het bedrijf A A ABILITY ACCESS sa SA bevindt zich op het adres: Avenue Sabin 1,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A A ABILITY ACCESS sa SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A ABILITY ACCESS sa SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A ABILITY ACCESS sa SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A ABILITY ACCESS sa SA, openstaande posities, locatie van A A ABILITY ACCESS sa SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A ABILITY ACCESS sa SA is a company, that was registered 1994 in Wavre region, Belgium. Full name of company is A A ABILITY ACCESS sa SA, company assigned to the tax number BE02562255859. The company A A ABILITY ACCESS sa SA is located at the address: Avenue Sabin 1,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A A ABILITY ACCESS sa SA were not found.
The main activity of A A ABILITY ACCESS sa SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A A ABILITY ACCESS sa SA is not available. You also can look at reviews of A A ABILITY ACCESS sa SA, open positions, location of A A ABILITY ACCESS sa SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A ABILITY ACCESS sa SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A ABILITY ACCESS sa SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A ABILITY ACCESS sa SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A ABILITY ACCESS sa SA, employees, financial statistics.