Van Eupen (Drukkerij) BVBA

Contactgegevens Van Eupen (Drukkerij) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eupen (Drukkerij) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eupen (Drukkerij) BVBA

Regio (region): Mechelen (Muizen), België

Adres (address): Magdalenasteenweg 8,2812, België

Telefoon (phone): 015 41 31 40 015 41 31 40

Fax (fax): 015 43 12 66 015 43 12 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eupen (Drukkerij) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eupen (Drukkerij) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eupen (Drukkerij) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eupen (Drukkerij) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eupen (Drukkerij) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eupen (Drukkerij) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eupen (Drukkerij) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eupen (Drukkerij) BVBA
Products information Van Eupen (Drukkerij) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03031372070
Ondernemingsnummer: 7220184326
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Eupen (Drukkerij) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eupen (Drukkerij) BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Eupen (Drukkerij) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eupen (Drukkerij) BVBA
Addition kinds of activities for Van Eupen (Drukkerij) BVBA

384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
34230100. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
35370217. Vrachtwagens, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz. | Truck trailers, used in plants, docks, terminals, etc.
50729900. Hardware, nec | Hardware, nec
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
76929901. Automotive lassen | Automotive welding
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij Van Eupen (Drukkerij) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eupen (Drukkerij) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eupen (Drukkerij) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eupen (Drukkerij) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Van Eupen (Drukkerij) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Eupen (Drukkerij) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eupen (Drukkerij) BVBA. Laat een reactie achter voor Van Eupen (Drukkerij) BVBA. Van Eupen (Drukkerij) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eupen (Drukkerij) BVBA. Leave a respond for Van Eupen (Drukkerij) BVBA. Van Eupen (Drukkerij) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eupen (Drukkerij) BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Eupen (Drukkerij) BVBA
Location of Van Eupen (Drukkerij) BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Eupen (Drukkerij) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eupen (Drukkerij) BVBA Van Eupen (Drukkerij) BVBA: FIRMIN OTTEVAERE & CO O.B.E. OUDENAARDSE NV | Garage Carlo Deckx BVBA | Baptiste Marc | Home Consult | galloo

Other related companies as Van Eupen (Drukkerij) BVBA: FIRMIN OTTEVAERE & CO O.B.E. OUDENAARDSE NV | Garage Carlo Deckx BVBA | Baptiste Marc | Home Consult | galloo

Van Eupen (Drukkerij) BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Mechelen (Muizen), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eupen (Drukkerij) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03031372070. Het bedrijf Van Eupen (Drukkerij) BVBA bevindt zich op het adres: Magdalenasteenweg 8,2812. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Eupen (Drukkerij) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eupen (Drukkerij) BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eupen (Drukkerij) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eupen (Drukkerij) BVBA, openstaande posities, locatie van Van Eupen (Drukkerij) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Eupen (Drukkerij) BVBA is a company, that was registered 1985 in Mechelen (Muizen) region, Belgium. Full name of company is Van Eupen (Drukkerij) BVBA, company assigned to the tax number BE03031372070. The company Van Eupen (Drukkerij) BVBA is located at the address: Magdalenasteenweg 8,2812. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Eupen (Drukkerij) BVBA were not found.
The main activity of Van Eupen (Drukkerij) BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eupen (Drukkerij) BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Eupen (Drukkerij) BVBA, open positions, location of Van Eupen (Drukkerij) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eupen (Drukkerij) BVBA, Mechelen (Muizen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eupen (Drukkerij) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eupen (Drukkerij) BVBA, Mechelen (Muizen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eupen (Drukkerij) BVBA, employees, financial statistics.