BRAEKMAN & Zoon

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BRAEKMAN & Zoon
Private companiesHealth Services • BRAEKMAN & Zoon

Contactgegevens BRAEKMAN & Zoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAEKMAN & Zoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAEKMAN & Zoon

Regio (region): Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele), België

Adres (address): Strijmeers 28,9520, België

Telefoon (phone): +32 (53) 930-40-56 +32 (53) 930-40-56

Fax (fax): +32 (12) 834-95-45 +32 (12) 834-95-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAEKMAN & Zoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAEKMAN & Zoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAEKMAN & Zoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAEKMAN & Zoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAEKMAN & Zoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAEKMAN & Zoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAEKMAN & Zoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAEKMAN & Zoon
Products information BRAEKMAN & Zoon

BTW identificatienummer (tax): BE06931518554
Ondernemingsnummer: 7947479248
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BRAEKMAN & Zoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAEKMAN & Zoon
(Get full report from official database of BE for BRAEKMAN & Zoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAEKMAN & Zoon
Addition kinds of activities for BRAEKMAN & Zoon

25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
33120108. Coke, geproduceerd in chemische herstelcokesovens | Coke, produced in chemical recovery coke ovens
35560209. Mixers, voer, behalve landbouw | Mixers, feed, except agricultural
51930202. Kwekerij voorraad | Nursery stock
82449901. Business College of School | Business college or school
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center

Werken bij BRAEKMAN & Zoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAEKMAN & Zoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAEKMAN & Zoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAEKMAN & Zoon. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

Zoek naar antwoorden van BRAEKMAN & Zoon in sociale netwerken
Look for responds of BRAEKMAN & Zoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAEKMAN & Zoon. Laat een reactie achter voor BRAEKMAN & Zoon. BRAEKMAN & Zoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAEKMAN & Zoon. Leave a respond for BRAEKMAN & Zoon. BRAEKMAN & Zoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAEKMAN & Zoon op de google maps. Adres en contacten BRAEKMAN & Zoon
Location of BRAEKMAN & Zoon on the google maps. Address and contacts of BRAEKMAN & Zoon

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAEKMAN & Zoon BRAEKMAN & Zoon: BOGIMAC ENGINEERING NV | Benelmat SA | De Kock Wavre | Duikschool Atlantis Lier VZW | Imprimerie De Jonghe SA

Other related companies as BRAEKMAN & Zoon: BOGIMAC ENGINEERING NV | Benelmat SA | De Kock Wavre | Duikschool Atlantis Lier VZW | Imprimerie De Jonghe SA

BRAEKMAN & Zoon is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele), België. De volledige naam van het bedrijf is BRAEKMAN & Zoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931518554. Het bedrijf BRAEKMAN & Zoon bevindt zich op het adres: Strijmeers 28,9520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BRAEKMAN & Zoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAEKMAN & Zoon is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAEKMAN & Zoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAEKMAN & Zoon, openstaande posities, locatie van BRAEKMAN & Zoon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRAEKMAN & Zoon is a company, that was registered 2018 in Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele) region, Belgium. Full name of company is BRAEKMAN & Zoon, company assigned to the tax number BE06931518554. The company BRAEKMAN & Zoon is located at the address: Strijmeers 28,9520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BRAEKMAN & Zoon were not found.
The main activity of BRAEKMAN & Zoon is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAEKMAN & Zoon is not available. You also can look at reviews of BRAEKMAN & Zoon, open positions, location of BRAEKMAN & Zoon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAEKMAN & Zoon, Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAEKMAN & Zoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAEKMAN & Zoon, Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAEKMAN & Zoon, employees, financial statistics.