Media Screen SPRL

Contactgegevens Media Screen SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Media Screen SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Media Screen SPRL

Regio (region): Namur (Bouge), België

Adres (address): Chaussée de Louvain 303,5004, België

Telefoon (phone): 081 21 49 76 081 21 49 76

Fax (fax): 081 21 20 24 081 21 20 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Media Screen SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Media Screen SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Media Screen SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Media Screen SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Media Screen SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Media Screen SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Media Screen SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Media Screen SPRL
Products information Media Screen SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05179199218
Ondernemingsnummer: 8431976318
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Media Screen SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Media Screen SPRL
(Get full report from official database of BE for Media Screen SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Media Screen SPRL
Addition kinds of activities for Media Screen SPRL

242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
22530402. Jurken, breien | Dresses, knit
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
26760103. Servetten, papier: gemaakt van gekocht papier | Napkins, paper: made from purchased paper
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing

Werken bij Media Screen SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Media Screen SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Media Screen SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Media Screen SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

Zoek naar antwoorden van Media Screen SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Media Screen SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Media Screen SPRL. Laat een reactie achter voor Media Screen SPRL. Media Screen SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Media Screen SPRL. Leave a respond for Media Screen SPRL. Media Screen SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Media Screen SPRL op de google maps. Adres en contacten Media Screen SPRL
Location of Media Screen SPRL on the google maps. Address and contacts of Media Screen SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Media Screen SPRL Media Screen SPRL: GBS Consult NV | Desablens Garage SPRL | Alecom NV | Jamar Industrial/Bio-Venjava | Vleeswaren Michiels N.V.

Other related companies as Media Screen SPRL: GBS Consult NV | Desablens Garage SPRL | Alecom NV | Jamar Industrial/Bio-Venjava | Vleeswaren Michiels N.V.

Media Screen SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Namur (Bouge), België. De volledige naam van het bedrijf is Media Screen SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05179199218. Het bedrijf Media Screen SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Louvain 303,5004. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Media Screen SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Media Screen SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Media Screen SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Media Screen SPRL, openstaande posities, locatie van Media Screen SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Media Screen SPRL is a company, that was registered 1989 in Namur (Bouge) region, Belgium. Full name of company is Media Screen SPRL, company assigned to the tax number BE05179199218. The company Media Screen SPRL is located at the address: Chaussée de Louvain 303,5004. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Media Screen SPRL were not found.
The main activity of Media Screen SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Media Screen SPRL is not available. You also can look at reviews of Media Screen SPRL, open positions, location of Media Screen SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Media Screen SPRL, Namur (Bouge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Media Screen SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Media Screen SPRL, Namur (Bouge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Media Screen SPRL, employees, financial statistics.