Grafisch Bedrijf Lover BVBA

Contactgegevens Grafisch Bedrijf Lover BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grafisch Bedrijf Lover BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grafisch Bedrijf Lover BVBA

Regio (region): Middelkerke (Leffinge), België

Adres (address): Dorpsstraat 111,8432, België

Telefoon (phone): 059 30 00 52 059 30 00 52

Fax (fax): 059 30 05 60 059 30 05 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grafisch Bedrijf Lover BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grafisch Bedrijf Lover BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grafisch Bedrijf Lover BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grafisch Bedrijf Lover BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grafisch Bedrijf Lover BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grafisch Bedrijf Lover BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grafisch Bedrijf Lover BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grafisch Bedrijf Lover BVBA
Products information Grafisch Bedrijf Lover BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09094726562
Ondernemingsnummer: 9025238037
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Grafisch Bedrijf Lover BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grafisch Bedrijf Lover BVBA
(Get full report from official database of BE for Grafisch Bedrijf Lover BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grafisch Bedrijf Lover BVBA
Addition kinds of activities for Grafisch Bedrijf Lover BVBA

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
01390201. Pindakaas | Peanut farm
22110507. Gabardine, katoen | Gabardine, cotton
32590300. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
42210101. Bonen lift | Bean elevator

Werken bij Grafisch Bedrijf Lover BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grafisch Bedrijf Lover BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grafisch Bedrijf Lover BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grafisch Bedrijf Lover BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van Grafisch Bedrijf Lover BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Grafisch Bedrijf Lover BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grafisch Bedrijf Lover BVBA. Laat een reactie achter voor Grafisch Bedrijf Lover BVBA. Grafisch Bedrijf Lover BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grafisch Bedrijf Lover BVBA. Leave a respond for Grafisch Bedrijf Lover BVBA. Grafisch Bedrijf Lover BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grafisch Bedrijf Lover BVBA op de google maps. Adres en contacten Grafisch Bedrijf Lover BVBA
Location of Grafisch Bedrijf Lover BVBA on the google maps. Address and contacts of Grafisch Bedrijf Lover BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Grafisch Bedrijf Lover BVBA Grafisch Bedrijf Lover BVBA: Wilma Project Development NV | Jacobs Gebr | Vidts Compact | Systems & Supplies | INATECH SPRL

Other related companies as Grafisch Bedrijf Lover BVBA: Wilma Project Development NV | Jacobs Gebr | Vidts Compact | Systems & Supplies | INATECH SPRL

Grafisch Bedrijf Lover BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Middelkerke (Leffinge), België. De volledige naam van het bedrijf is Grafisch Bedrijf Lover BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09094726562. Het bedrijf Grafisch Bedrijf Lover BVBA bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 111,8432. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Grafisch Bedrijf Lover BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grafisch Bedrijf Lover BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grafisch Bedrijf Lover BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grafisch Bedrijf Lover BVBA, openstaande posities, locatie van Grafisch Bedrijf Lover BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grafisch Bedrijf Lover BVBA is a company, that was registered 1997 in Middelkerke (Leffinge) region, Belgium. Full name of company is Grafisch Bedrijf Lover BVBA, company assigned to the tax number BE09094726562. The company Grafisch Bedrijf Lover BVBA is located at the address: Dorpsstraat 111,8432. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Grafisch Bedrijf Lover BVBA were not found.
The main activity of Grafisch Bedrijf Lover BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Grafisch Bedrijf Lover BVBA is not available. You also can look at reviews of Grafisch Bedrijf Lover BVBA, open positions, location of Grafisch Bedrijf Lover BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grafisch Bedrijf Lover BVBA, Middelkerke (Leffinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grafisch Bedrijf Lover BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grafisch Bedrijf Lover BVBA, Middelkerke (Leffinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grafisch Bedrijf Lover BVBA, employees, financial statistics.