T S CONSTRUCT

Contactgegevens T S CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T S CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

T S CONSTRUCT

Regio (region): Jodoigne (Mélin), België

Adres (address): Rue de la Maison du Bois 33,1370, België

Telefoon (phone): 010 81 52 10 010 81 52 10

Fax (fax): +32 (61) 647-41-94 +32 (61) 647-41-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T S CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T S CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T S CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T S CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T S CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T S CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T S CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T S CONSTRUCT
Products information T S CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE06122650146
Ondernemingsnummer: 8728332519
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in T S CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T S CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for T S CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor T S CONSTRUCT
Addition kinds of activities for T S CONSTRUCT

171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
57229904. Kachels, huishoudelijk, nec | Stoves, household, nec

Werken bij T S CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T S CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T S CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T S CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van T S CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of T S CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor T S CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor T S CONSTRUCT. T S CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T S CONSTRUCT. Leave a respond for T S CONSTRUCT. T S CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T S CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten T S CONSTRUCT
Location of T S CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of T S CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come T S CONSTRUCT T S CONSTRUCT: Bouwonderneming Vanglabeke BVBA | DOCKX PLASTICS BVBA | Jovado B.V.B.A. | Appart-Relations sa | PCCONCEPT

Other related companies as T S CONSTRUCT: Bouwonderneming Vanglabeke BVBA | DOCKX PLASTICS BVBA | Jovado B.V.B.A. | Appart-Relations sa | PCCONCEPT

T S CONSTRUCT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Jodoigne (Mélin), België. De volledige naam van het bedrijf is T S CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06122650146. Het bedrijf T S CONSTRUCT bevindt zich op het adres: Rue de la Maison du Bois 33,1370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in T S CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T S CONSTRUCT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T S CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T S CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van T S CONSTRUCT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

T S CONSTRUCT is a company, that was registered 1997 in Jodoigne (Mélin) region, Belgium. Full name of company is T S CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE06122650146. The company T S CONSTRUCT is located at the address: Rue de la Maison du Bois 33,1370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in T S CONSTRUCT were not found.
The main activity of T S CONSTRUCT is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of T S CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of T S CONSTRUCT, open positions, location of T S CONSTRUCT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over T S CONSTRUCT, Jodoigne (Mélin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T S CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T S CONSTRUCT, Jodoigne (Mélin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T S CONSTRUCT, employees, financial statistics.