Decruynaere Drukkerij BVBA

Contactgegevens Decruynaere Drukkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decruynaere Drukkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decruynaere Drukkerij BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Pottelberg 98,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 75 86 056 21 75 86

Fax (fax): 056 20 43 02 056 20 43 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decruynaere Drukkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decruynaere Drukkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decruynaere Drukkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decruynaere Drukkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decruynaere Drukkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decruynaere Drukkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decruynaere Drukkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decruynaere Drukkerij BVBA
Products information Decruynaere Drukkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06244049072
Ondernemingsnummer: 7348999023
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Decruynaere Drukkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decruynaere Drukkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for Decruynaere Drukkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decruynaere Drukkerij BVBA
Addition kinds of activities for Decruynaere Drukkerij BVBA

239300. Textielzakken | Textile bags
07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
17999907. Ontwateren | Dewatering
20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk

Werken bij Decruynaere Drukkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decruynaere Drukkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decruynaere Drukkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decruynaere Drukkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van Decruynaere Drukkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Decruynaere Drukkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decruynaere Drukkerij BVBA. Laat een reactie achter voor Decruynaere Drukkerij BVBA. Decruynaere Drukkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decruynaere Drukkerij BVBA. Leave a respond for Decruynaere Drukkerij BVBA. Decruynaere Drukkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decruynaere Drukkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten Decruynaere Drukkerij BVBA
Location of Decruynaere Drukkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of Decruynaere Drukkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Decruynaere Drukkerij BVBA Decruynaere Drukkerij BVBA: Global Media | Compuhome BVBA | A.S.L. PRODUCTIONS | Arcana-ISC SPRL | Ruimte Voor Mensen

Other related companies as Decruynaere Drukkerij BVBA: Global Media | Compuhome BVBA | A.S.L. PRODUCTIONS | Arcana-ISC SPRL | Ruimte Voor Mensen

Decruynaere Drukkerij BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Decruynaere Drukkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06244049072. Het bedrijf Decruynaere Drukkerij BVBA bevindt zich op het adres: Pottelberg 98,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Decruynaere Drukkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decruynaere Drukkerij BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decruynaere Drukkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decruynaere Drukkerij BVBA, openstaande posities, locatie van Decruynaere Drukkerij BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Decruynaere Drukkerij BVBA is a company, that was registered 2005 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Decruynaere Drukkerij BVBA, company assigned to the tax number BE06244049072. The company Decruynaere Drukkerij BVBA is located at the address: Pottelberg 98,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Decruynaere Drukkerij BVBA were not found.
The main activity of Decruynaere Drukkerij BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Decruynaere Drukkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of Decruynaere Drukkerij BVBA, open positions, location of Decruynaere Drukkerij BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decruynaere Drukkerij BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decruynaere Drukkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decruynaere Drukkerij BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decruynaere Drukkerij BVBA, employees, financial statistics.